Haberler

Beşiktaş'ın istediği Nikola Kalinic, Verona ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın uzun süredir ilgilendiği Nikola Kalinic, Verona ile imzalıyor. Atletico Madrid'i ikna eden Verona transferi çözdü ve imzaların atılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın transferi için uzun süredir uğraş verdiği Nikola Kalinic'in Hellas Verona ile anlaşmaya vardığı ve imzaların beklendiği belirtiliyor.

SkySport'un haberine göre Beşiktaş'ın uzun süredir anlaşma zemini aradığı Kalinic konusunda kısa sürede hızlı sonuç alan Verona'nın Atletico Madrid kulübünü ikna ettiği belirtiliyor.

2022 YILINA KADAR İMZA ATACAK

Yapılan anlaşmaya göre Kalinic'e 2022 yılına kadar imza attıracak olan Verona'nın oyuncu için ne kadar harcayacağı ise henüz netleşmiş değil.

Bilindiği gibi Kalinic bir süre önce Torino'nun radarına girmiş ve transferin bittiği söylentileri yayılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Nikola Kalinic Beşiktaş Verona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

SEKİZTAŞA BAK SEN KALINICI İSTİYORMUŞ, SİZİN GİBİ BOŞ TAKIMA ANCAK BİTİK TOPÇULARI VERİRLER.

1
2
yanıtYanıtla
1903:

desene sen rahat gelirsin bize bekliyoruzzz

yanıt0
yanıt0
007:

harikasın YÖNETİM ! anadolu topçularını welinton, nskala, boyd, larin, güven, necip, takıma topladın. bunların beşiktaşın topçusu mu. koskoca beşiktaşı ne hale getirdiniz be !!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title