Haberler

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri: Beşiktaş'a aşık olduğumu herkes biliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabricio Agusto Ramirez, "Orada herkes Beşiktaş'a aşık olduğumu biliyor. Bu bir sır değil. Ancak her şey Beşiktaş, Mallorca ve Fulham'ın elinde" dedi.

Futbol kariyerine İspanya'nın Mallorca takımında devam eden Beşiktaş'ın eski kalecisi Fabri, geleceğiyle ilgili Ajansspor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.Fabri, "Orada herkes Beşiktaş'a aşık olduğumu biliyor. Bu bir sır değil. Ancak her şey Beşiktaş, Mallorca ve Fulham'ın elinde... Şu anda yapmam gereken, Mallorca'yı bulunduğu yerden daha yukarı taşımak" ifadelerini kullandı.

BU SEZON SADECE 4 MAÇTA OYNADI

Mallorca'da bu sezon 4 maçta 360 dakika süre alan Fabri, Beşiktaş'ta ilk sezonunda 44, ikinci sezonunda ise 43 maça çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mallorca Beşiktaş Fulham Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (20)

Osman:

Bence karius neyse bu fabride o !! Lyon macini bu adi verdi resmen adamlara unutmadik o maci yari finalimizi engelleyen buydu baskasi degill

6
12
yanıtYanıtla
Raho57:

Vallah bu fabri iyi kaleci degil Bence, ama karius dan iyidir. Besiktasa iki side yakismaz, bence zamaninda yapildigi gibi Trabzonsporun yedek Kalecisini alsinlar büyük basari ve besiktasa yararli olacakdir.

6
5
yanıtYanıtla
Berat Berkay:

Bilmem farkında mısın ama 6 Milyon euroya satıldı Fabri. Beşiktaşa son zamanlarda gelmiş en iyi kalecidir.

yanıt9
yanıt1
tommas:

geldi tolga trabzondan ne verdi. yılda bır mac on ay sakat. gelsin paralar. boş yapma

yanıt3
yanıt0
AWENTADOR:

Volkan Babacanı kabul ettirmediler şimdide şanslarını Fabri üzerinde deniyorlar . Uzun bir süre Fabriyi ısıtıp ısıtıp servis ederler artık . Ne bıktırıcı fitil edici bir medyaya sahibiz .

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kör ölünce badem gözlü olur. Kovaydı. Karius da bundan kötü. Kaleci dediğin muslera ya da uğurcan gibi olur

7
2
yanıtYanıtla
Firat:

Trabzonsporda altyapida bir kaleci getirin.

8
0
yanıtYanıtla
berkay berkayoğularıgillerdenkiler:

gel beşiktaşa fabri :)

7
1
yanıtYanıtla
beyto3131:

sen dedin hemen geldi mal :)

yanıt3
yanıt3
Taraftar:

Fabri iyi kaleciydi, gönderilmemeliydi.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title