Haberler

Beşiktaş, Club Brugge maçının hazırlıklarına devam ediyor

Güncelleme:

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. haftasında Club Brugge ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşuları, pas çalışması ve çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Club Brugge maçı hazırlıklarını, yarın saat 17.00'de ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi saat 16.15'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Rıza Çalımbay Club Brugge Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title