Haberler

    Beşiktaş Başkanı Çebi'ye eleştiri: 'Sözleri zarar veriyor'

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetiminde sayman ve genel sekreter olarak görev yapan Ahmet Ürkmezgil, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerinin yaklaşık 8 aydır kendi dönemleriyle ilgili negatif söylemlerde bulunduğunu belirterek "Eski yönetimle ilgili yapılan konuşmaların en başta...

    Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetiminde sayman ve genel sekreter olarak görev yapan Ahmet Ürkmezgil, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerinin yaklaşık 8 aydır kendi dönemleriyle ilgili negatif söylemlerde bulunduğunu belirterek "Eski yönetimle ilgili yapılan konuşmaların en başta Beşiktaş'a zarar verdiğini söylemek istiyorum. Sponsorluklar, taraftar ve hatta futbolcular bazında... Bu ortamda konuşulması Beşiktaş'ın değerlerini ve prestijini aşağı çeken şeyler. Bunların da Beşiktaş'a çok ciddi şekilde zarar verdiğini düşünüyorum" dedi.

    'Haberleri olması lazım'

    Ürkmezgil, Çebi ve bazı yöneticilerin Fikret Orman döneminde de yönetimde olduklarının altını çizerek şunları söyledi: "Bilmiyorum meselesini kabul etmiyorum. Orada olan herkesin Beşiktaş'la ilgili bütün faaliyetlerden haberi olması lazım. İleriye dönük bir beyanat duysak rahatlayacağız. Bunun yerine kalkıp da her dakika geçmişteki yanlışları, geçmişteki yanlış olduğunu düşündükleri şeyleri söylüyor olmak, yani inanın bizden çok onlara zarar verir, çünkü o zaman size 'neredeydin' derler. Bu insanlar hep bu işlerin içindeydi. Sorumlu noktadaki yönetici olarak bulunuyorlardı."

    'Orman hep iyi gösterirdi'

    Çebi'nin 2023 yılında borcun 4.1 milyar TL'yi geçebileceği yönünde yaptığı açıklamayı anlamakta zorluk çektiğini belirten Ürkmezgil, "Şu anda 3 milyar küsur, daha sonra da 4.1 milyara çıkacağından bahsediyoruz. ya bu nasıl bir şey anlamadım. Yani bütün bunlar insanları daha çok kaçırır, sponsorları daha çok kaçırır, taraftarı daha çok kaçırır. Anlamakta çok zorluk çekiyorum. İnsanlar önüne hep daha iyi, daha güzel hedefler koyarlar. Hatta sayın Fikret Orman moral motivasyon yükselsin derken aynı zamanda marka değeri de artsın diye hep çok daha iyi gösterirdi" ifadelerini kullandı

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Ahmet Ürkmezgil Fikret Orman Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title