Haberler

Beşiktaş 22 Günde 6 Kritik Maça Çıkacak

Güncelleme:

Milli ara sonrası ligde 4, Avrupa Liginde ise 2 maça çıkacak olan Beşiktaş için zorlu süreç, Yeni Malatyaspor mücadelesi ile başlıyor.

Beşiktaş'ta kritik süreç başlıyor. Bursaspor beraberliğiyle milli araya giren siyah-beyazlıları 22 günlük dönemde yoğun bir süreç bekliyor. Milli aradan sonra 37 güne 10 maç sığdıran Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte tekrar yoğun bir maç trafiğine girecek. Kartal bu süreçte ligde 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 olmak üzere 6 maça çıkacak.

ÖNCE YENİ MALATYA SONRA FENERBAHÇE

Beşiktaş ligde yarın Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ardından 24 Eylül'de bu kez Kadıköy'de Fenerbahçe ile çok zorlu bir maça çıkacak. Kartal ardından 29 Eylül'de Kayserispor'u ağırlayacak. Kartal Kayseri maçının ardından 7 Ekim'de Konyaspor'un konuğu olacak. Beşiktaş Avrupa Ligi'nde ise 20 Eylül'de Sarpsborg'la ilk maçına çıkacak. 4 Eylül'de ise İsveç'te Malmö'nün konuğu olacak.

"YENİ MALATYASPOR MAÇI DÖNÜM NOKTAMIZ"

Beşiktaş'ın yıldız ismi Pepe, Yeni Malatyaspor maçının kendileri için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Portekizli yıldız, "Milli aradan sonra bambaşka bir takım olacağımıza inanıyorum. Son 2 maçta istemediğimiz puanlar kaybettik. Bunları telafi etmek istiyoruz. Kendi evimizde iyi bir sonuç alacağız" dedi.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

YOĞUN TEMPO:

HAYIRLISI BEŞİKTAŞIM İNŞ. ALNININ AKIYLA ÇIKAR BU SÜREÇTEN. .

8
0
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ EN BÜYÜK BJK:

AYTAÇ SANA KATILIYORUM. SİYAH BEYAZ EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ. . . YENERİZZZ

3
2
yanıtYanıtla
Köfteci selo:

Zaten federasyon her sene Şanlı Layıkıyla temsil eden Bjk mize hep yoğun ayarlıyor. AMA GS sikecisine avrupa maçlarından once deplasman yok ne kadar sevimsiz bi takım ya

3
1
yanıtYanıtla
fenerasyon çalışıyor:

Maçları normal tarihlerde oynatsalar yeter. maç tarihleriyle ilgili yardım istemiyoruz federasyondan. geçen yıl bilerek şamoiyonlar ligi maçı arasına Ziraat kupası maçı sıkıştırdılar bilerek başarılı olmasın diye. (her yıl nisan-mayısta oynanan ziraat yarı final geçen yıl martta oynandı)

3
0
yanıtYanıtla
BeşiktAŞK:

4 Eylül''de ise İsveç''te Malmö''nün konuğu olacak. değil maç 4 Ekim de ;)

3
0
yanıtYanıtla
VAOVV:

YAĞMUR BURSADA ÇOK YAĞDIN

0
2
yanıtYanıtla
TAAMMI:

BU ARADA VAOV VE EN BÜYÜK BEŞİKTA AYNI KİŞİ YAZAN

0
0
yanıtYanıtla
TURAN:

Üff zorlu sürece bak :D biz ne süreçler gördük

0
0
yanıtYanıtla
gakkkk:

8taş cik cik cik

0
0
yanıtYanıtla
ÇİVİ..:

6 SARAY VEYA 7 BAHÇE NE DEĞİŞİR Kİ. . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title