Haberler

Bekir İrtegün'ün FETÖ'cüler Listesinde Süper Ligden 3 Futbolcu Var

Güncelleme:

FETÖ'den gözaltına alınan futbolcu Bekir İrtegün, aralarında halen Süper Ligde oynayan 3 ismin de aralarında bulunduğu 20 kişilik FETÖ'cü futbolcular listesi verdi.

Eski futbolcu Bekir İrtegün'ün savcılara verdiği 20 kişilik listede, halen Süper Lig'de top koşturan 3 futbolcunun da yer aldığı belirtildi.

İrtegün'ün, üç eski futbolcunun (Ömer Çatkıç, Zafer Biryol, Uğur Boral) gözaltına alınıp ikisinin tutuklanmasına neden olan ifadesiyle ilgili bu detay, Miliyet'ten Ferit Zengin'in haberinde yer aldı.

ÖRGÜTE MADDİ YARDIMLARDA BULUNDULAR

Buna göre İrtegün'ün üç futbolcuyla 'FETÖ' toplantılarında birlikte olduğunu ve örgüte maddi yardımlarda bulunduklarını bildiğini ifade ettiği belirtildi.

İrtegün, 'FETÖ/PDY'nin Türk futbol dünyasındaki yapılanmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında gözaltına alındıktan sonra etkin pişmanlıktan faydalanarak serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bekir İrtegün Zafer Biryol Uğur Boral Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

iliminati:

fetomünafikbirhaindir bu ülkeyi ve islami kullandi alay etti uyanin artik zavalli salaklari kandirdi sömürdü hala pesinden giden beyinsiz hainler var

5
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Bunlari ancak devlet onveya onbes senedebile zortemizler adamlar vekarilar heryere sizmislar kotubir mikropgibi idamgelse bunlarhepsi itirafciolurlar

2
1
yanıtYanıtla
Doktor:

Ulkemize sucorani cokartmaktadir bunun tekcarasi yagliurgan gelmesi gerek bunugoren sucislerken dusunur held fetoculer hepitirafci olurlar ilkonce cocuk tacizcilerini sapiklari sallandirmak gerekir bunugerenler hepsi itirafci olur

1
1
yanıtYanıtla
van persie:

ben fetocu değilim sadece kaz yolucuyum ahahahaa

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title