Haberler

Bankalar Birliği anlaşmasıyla Galatasaray'ın kasasına 250 milyon TL girdi

Güncelleme:

Bankalar Birliği ile anlaşmasını 5 yıldan 12 yıla çıkaran Galatasaray'ın, yeni yapılandırma sayesinde kasasına 250 milyon TL para girecek.

Galatasaray, uzun süredir uğraştığı Bankalar Birliği anlaşmasını revize etti ve sarı-kırmızılı kulüp, kasasına 250 milyon TL koymaya hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Mevcut anlaşmayı 5 yıldan 12 yıla çıkaran yönetim, borç ödemesini 2030'a kadar yaydı. 2 yıl ana para ödemesiz 9 yıllık yeni yapılandırma sayesinde Galatasaray'a 250 milyon TL sıcak para girişi olacak.

YİNE DE OYUNCU SATIŞI YAPMAK ZORUNDALAR

Sezonun ikinci yarısında futbol takımı ödemelerinde sorun yaşamayacak sarı-kırmızılı kulüp, FFP yüzünden bonservis harcaması için satış yapmak zorunda.

Öte yandan Galatasaray Sportif A.Ş.'nin 1 Haziran 2020-30 Kasım 2020 faaliyet raporunda dönem zararı 209.3 milyon TL olarak açıklandı. Derneğin, Sportif A.Ş.'ye borcu ise 1.1 milyar TL'ye yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabah Gazetesi Mehmet Özcan Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

tarık:

kardeşim hiçmi kafanız çalışmıyor fenerbahçeyi biraz örnek alsanıza satın 3. veya 4. kaleciyi 2 milyon euroya 3. ligde bir takıma versenize .

24
6
yanıtYanıtla
(=:

giren çıkan paraları bi araştır bakalım galatasaraya :D neler olmuş neler bitmiş. haa pardon onların uefa kupası var fhjfjşsdşlfşdifsd

yanıt4
yanıt4
gs:

o işi galatasaray yapınca nihat abi kızar sonra

yanıt13
yanıt4
hulk:

onu bizimkiler yapamaz onlar kadar pro değil

yanıt10
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title