Haberler

Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz Dönemi Bitti

Güncelleme:

PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor, milli golcü Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın teknik direktörlük görevine son verdi.

PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor'un yönetimi, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından aynı zamanda milli golcü Burak Yılmaz'ın babası olan teknik direktör Fikret Yılmaz'la karşılıklı anlaşarak yolunu ayırdı.

FİKRET YILMAZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Son 5 maçında 13 puan kaybederek şampiyonluk yarışından uzaklaşıp 8'inci sıraya gerileyen Balıkesirspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada gerek göreve gelirken gerekse ayrılırken kulübe maddi manevi hiçbir konuda zorluk çıkarmayan Fikret Yılmaz ve ekibine teşekkür edildi. Yeni bir teknik adam bulununcaya kadar takımı antrenör Muhammet Yılmaz'ın çalıştıracağı öğrenildi.

13 MAÇTA 4 GALİBİYET

Kendisinden önce görev yapan Erkan Sözeri gibi yine bir Giresunspor maçının ardından ayrılan Fikret Yılmaz, 12'nci haftada iç sahada oynanan Altınordu karşılaşmasıyla takımın başına geçti. İlk 8 hafta yenilgi yüzü görmeyen Yılmaz, 2'nci yarıya da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Alanyaspor galibiyetleriyle başladı.

13 MAÇTA 4 GALİBİYET 3 YENİLGİ 6 BERABERLİK

Ancak 3-0'lık Kardemir Karabükspor yenilgisi sonun başlangıcı oldu. Daha sonra iç sahadaki Vartaş Elazığspor ve Göztepe beraberlikleri ile deplasmanda alınan Adanaspor ve Giresunspor mağlubiyetleriyle ipler koptu. Deneyimli çalıştırıcı 13 maçta 4 galibiyet, 3 yenilgi, 6 beraberlik aldı.

YÖNETİMDEN SÖZERİ'YE SERT GÖNDERME

Balıkesirspor yönetimi, açıklamasında sezon başında görev yapan eski teknik direktör Erkan Sözeri'ye de isim vermeden sert göndermelerde bulundu. Yönetimin bu konudaki açıklaması şöyle: "Sezon başında 14 futbolcu transfer ederek kulübü milyonlarca lira borçlandıran, kulübün anlaşmalı tedarikçi markasını layık görmeyerek, kendisine ve ekibine, başka bir firmadan onbinlerce liralık yüzlerce parça malzeme aldıran, ligin daha 7'nci haftasında, getirdiği futbolcular henüz peşinat taksidi bile almamışken kendisi ve ekibiyle yaklaşık 400 bin lira peşinat alıp, denizin bittiğini anlayınca, görevi bırakıp giden, hemen ertesi hafta başka bir takımda göreve başlayan teknik direktörlerin olduğu bir camiada, bir kaos döneminde göreve gelen, görev yaptığı süre içerisinde kişiliği, karakteri, haysiyeti ile onurlu ve özverili bir mücadele vererek, Balikesirspor'un kaostan çıkmasına katkı sağlayan, gerek göreve gelirken, gerekse görevden ayrılırken, kulübümüze maddi manevi hiçbir zorluk çıkarmayan teknik direktörümüz Fikret Yılmaz ve ekibine çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammet Yılmaz Fikret Yılmaz Balıkesirspor Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

ellidokuz:

bu adamın burak yılmazın babası olduğu şimdi öğrenenler burdamı.

12
1
yanıtYanıtla
gerçeklerMobil-ANDROID:

ailecek başarısız bunlar

8
4
yanıtYanıtla
...:

EVET KÖSELER AMA..BIZDEN MILYON KAT BASARILILAR..

yanıt2
yanıt0
Yusuf ÇetinMobil-IOS:

OH ÇOK IYI OLMUŞ YAKINDA BURAĞIDA ÇİNDEN KOVARLAR İNŞALLAH

4
5
yanıtYanıtla
misafir:

baba ogull cnabett lan bunlar

4
3
yanıtYanıtla
Azmi:

Habere bak başlığa bak. Böyle başlık atanları ne etmeli bilmiyorum

6
0
yanıtYanıtla
BOŞCBELEŞ YALAYICILAR:

baba ogul sömürün

2
3
yanıtYanıtla
Caylak:

Simdi anlasildi Burak niye futbolcu olmus, iyi bir futbolcu omadigi halde. Torpil büyük söz misali.

3
1
yanıtYanıtla
blks edremıt:

cin yolcu kalmasın babanıda al babana soyle penaltı nasıl aalınır ılk once onu ogretsın cinlilere

2
2
yanıtYanıtla
diyarbalır t:

DİYARBALIR T:. ya gelin bu işe çare bulalım her kes teröre nalet olsun pkk hdp nalet olsun . bu türk ve kürt ayrımını yaptılarya helal olsunn hakketen bunlar öst akıl işi ama biz bunu niye görmiyorum elinde silah kürtmü terörmü vur babam da olsa vur yasına gitmem . peki bunu niye siyasiler çözmiyorlar niye diyarbakırda chp mhp burda il binası yokburda yahu burda ilbinası yok chp 12. 335 kişi oy vermiş 1 kasımda. mhp 5. 064 kişi oy vermiş 1 kasımda. neden burda bir il binsı dahi yok burda soruyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title