Haberler

Avrupa Şampiyonu Münevvere Yılmaz'a Karşılama Programı

Güncelleme:

İtalya'da düzenlenen organizasyonda Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Münevvere Yılmaz için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından karşılama programı düzenlendi. Yılmaz, belediye önünde alkışlar ve mehter marşı eşliğinde karşılandı.

İtalya'da düzenlenen organizasyonda Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Münevvere Yılmaz için karşılama programı düzenledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in makam aracı TOGG ile evinden alınan Yılmaz, aracın tavanında şehri gezdi. Yılmaz, belediye önünde Başkan Zeybek, belediye personeli, vatandaşların alkışları ve mehter marşı eşliğinde karşılandı.

Zeybek, burada yaptığı konuşmada, spora ve sporcuya her daim destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gülle atma dalında Avrupa şampiyonu olan Münevvere'nin, 2 gümüş ve 2 de bronz madalya kazandığını ifade eden Zeybek, "Türk milletini ve Afyonkarahisar halkını gururlandıran şampiyonu biz de özel bir törenle karşılamak istedik. Mutluluğuna ortak olduğumuz milli sporcuya başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden antrenör Oğuz Özavar da Münevvere'nin antrenmansız gün geçirmediğini belirtti.

Afyonkarahisar Özel Sporcular İl Temsilcisi Hanife Yılmaz ise kızı olan Münevvere ile gurur duyduğunu ifade etti.

21 ülkeden toplamda 514 sporcunun katıldığı şampiyonada Yılmaz, gülle atma branşında kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirerek Avrupa şampiyonu oldu.

Yılmaz, 1500 metre koşuda Avrupa 2'ncisi, 1500 metre yürüyüşte Avrupa 2'ncisi, 800 metre koşuda Avrupa 3'üncüsü, cirit atmada Avrupa 3'üncüsü olarak toplamda 1 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya elde etti.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Zeybek İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title