Haberler

Arıca: Hedefimiz Gaziantepspor'u Yukarı Taşımak

Antalya Kampından Sonra Gaziantep'e Dönen Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Geçmişe Değil, Geleceğe Bakacaklarını Söyledi. Arıca, "İyi Oyuncu Olmaktan Öte İyi Oynamak ve İyi Bir Takım Olmak Çok Daha Önemli. Hedefimiz Gaziantepspor'u Bulunduğu Noktadan Daha Yukarılara Taşımaktır" Dedi.

Antalya kampından sonra Gaziantep'e dönen Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, geçmişe değil, geleceğe bakacaklarını söyledi. Arıca, "İyi oyuncu olmaktan öte iyi oynamak ve iyi bir takım olmak çok daha önemli. Hedefimiz Gaziantepspor'u bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımaktır" dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret eden Arıca, basın menhsuplarının sorularını yanıtladı. Bazı kulüplerden teklif alırken endişeler taşıdığını belirten Arıca, ancak Gaziantepspor'a ikinci kez gelirken psikolojik olarak çok rahat olduğunu ve bu teklifi hiç tereddüt etmeden kabul ettiğini söyledi. Geçmiş yerine, şu anı değerlendirmek gerektiğini kaydeden Arıca, "Gaziantep benim için önemli bir şehir. İkinci yarıda daha iyi bir Gaziantepspor ile ligde mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Antalya kampını da değerlendiren Arıca, programa göre hareket ettiklerini, Gaziantepspor'un Antalya'daki yoğun maç trafiğini kaldıracak durumda olmadı için hazırlık karşılaşmalarında istenilen sonuçları alınamadığını, ancak fiziksel anlamda iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

Transferlere de değinen Arıca, Malatyasporlu Celil'le ilgili hiç bir talebinin olmadığını, Celil'in 'C'sini dahi ağzına almadığını belirterek, "Alternatif olarak sol kanat ve defans oyuncusu istedik. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günlerde ne olacağını bilemiyorum" şeklinde konuştu.

Arıca yarın oynanacak Sivas maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Sivas karşılaşması lig öncesi bizim için çok önemli bir maç olacak. Amacımız bu karşılaşmada, galibiyetle ayrılıp hem kupada, hem de ligde Gaziantepspor'u yukarılara taşımaktır."

Antalya kampında 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Afonou'nun henüz uyum sorununu atlatamadığını anlatan Erdoğan Arıca sözlerini şöyle tamamladı: "Afonou şu anda takımda en çok konuşan futbolcu. Takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Sadece dinimiz aynı. Dilimizi bilmiyor. Ama önümüzdeki günlerde uyum sorununu aştıktan sonra takıma faydası olacağına inanıyorum. Afonou'nun lisansının da Sivasspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz."

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Abdullah Sabri kocaman'da Gaziantepspor'un yeni dönemde çok daha başarılı olacağına inanadığını belirterek, Arıca'ya buket takdm etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title