Haberler

Arda'nın antrenmanını izleyen herkes aynı soruyu sordu: Bu çocuğu nasıl oynatmazsın Ancelotti?

Güncelleme:

Bir muhabir, Real Madrid'in antrenman videosunu paylaştı. Antrenmanda Arda Güler'in fırtına gibi oynadığını gören futbolseverler, takımın teknik direktörü Ancelotti'ye, "Bu çocuğu nasıl ilk 11'de oynatmazsın?" şeklinde sorular sordu.

Süper Lig devi Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan yıldız futbolcu Arda Güler'in takım antrenmanında fırtına gibi oynadığı görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü.

YAPTIKLARINA KİMSE İNANAMADI

Paylaşılan videoda harikalar yarattığı gürülen milli futbolcumuz Arda'nın attığı gollerin yanı sıra çalımları ve güçlü görüntüsü futbolseverlerden tam not aldı.

"NASIL İLK 11'DE OYNATMAZSIN"

Takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin fazla forma şansı vermediği yıldız futbolcunun o anları kısa sürede binlerce etkileşim alırken, Arda Güler hayranlarından sosyal medyada Ancelotti'ye, "Bu çocuğu nasıl ilk 11'de oynatmazsın Ancelotti?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Real Madrid Arda Güler Fırtına Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

okancan:

ardanın yeteneğinin herkes farkında. bilerek transfer edildi ve kasıtlı olarak oynatılmıyor. çümkü arda bir Türk ve bir TÜRKÜN BAŞARILI olmasını istemiyorlar. işin içinde siyasi entrikalar dönüyor.

28
40
yanıtYanıtla
Erdal Atabey:

Yav aklınız bi kessin artık adamların piyasa değeri 60 milyon 80 milyon 40 milyon euro olan adamları var sizce bunlar varken oynatırmı ardayı

17
37
yanıtYanıtla
hic33:

Bu adam Terim'den beri tavırlı. Ondan Arda'yı zor oynatır.

22
6
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

yaw arkadaş orası Real Madrid fenerbahce değil sabredilmesi gereken bi yer arda türkiyenin geleceği inan buna doğru zamanı gelince oynayacaktır biraz daha fizik gücünü arttırması lazım .. cok iyi yolda arda iciniz rahat olsun

11
15
yanıtYanıtla
Mert D:

Adam emekliliği gelecek bekle ki angelotti oynatsın

yanıt9
yanıt5
Nilay Durmaz:

Şimdi Modric Kroos Bellingham Camavinga Valverde varken Arda yı nasıl oynatsin. Yetenek tartışılmaz ama bu seviyede oynayabilmesi için fiziksel anlamda üst düzey olması gerekiyor. Daha 18 yaşında ve fizik olarak ta çok güçlü değil henüz. Oynatıp özgüvenini kırmak istemiyorlar bir anda. Bence sezon sonu maçlarında şans verir sonrasında seneye formayı alır.

18
5
yanıtYanıtla
Karaşal:

Ancolotti galatasaraylı. Ali koç başkan olduğu sürece ardayı oynatmaz.

3
15
yanıtYanıtla
Yunus Fırat:

ikinci rüştü vakası

1
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title