Haberler

Appiah'ı Del Piero İstedi

Juventus'un Ganalı Futbolcuya Talip Olmasında Baş Rolü Eski Takım Arkadaşı Oynadı.

Juventus’un Ganalı futbolcuya talip olmasında baş rolü eski takım arkadaşı oynadı.

ÖNCE Porsmouth ardından Celtic ve daha pek çok Avrupa kulübünün peşinden koştuğu Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah’a Juventus’un talip olmasında en önemli rollerden birini Alessando Del Piero oynadı. 2003-05 yılları arasında İtalyan devinde forma giyen Ganalı, 2005 yılının başında Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Juventus takımında ve Torino kentinde iyi arkadaşlıkları bulunan Appiah’a en yakın isimlerden biri de Juventus’un sembol isimlerinden Del Piero’ydu. Appiah ile yakın dost olan Del Piero, gelecek sezon Serie A’ya dönmeye hazırlanan Juventus’taki transfer çalışmaları için de teknik heyete görüş ve tavsiyelerini bildiriyor.

Juventus teknik yönetimine Appiah’ın transfer edilmesini öneren Del Piero’nun isteği ile harekete geçen İtalyan ekibi 4 milyon Euro bonservis bedeli ile bu işi bitirmek istiyor. İtalyan gazetesi La Stampa, Del Piero’nun, Appiah’ı istediğinin üzerinde özellikle durduğunu yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title