Haberler

Ampute Futbol Milli Takımı, Manisa protokolüyle buluştu

Güncelleme:

Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı, Manisa'da vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı, Manisa'da vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Manisa Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte Vali Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri, futbolcular ile teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti.

Programda konuşan Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ampute Milli Futbol Takımı'nı tebrik ederek, kendilerini Manisa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Vali Karadeniz ise milli futbolcuların başarısıyla herkese azim, çaba, iş birliği ve birlikteliğin önemini gösterdiğini dile getirerek, "Bu başarı öyle bir anda geldi ki... Doğal afetler yönünden çok olumsuzluklar yaşadığımız bir dönemde, siz adeta yıldız gibi parladınız ve millet olarak moralimizi yükselttiniz." diye konuştu.

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak da oyuncuların özverisi, gayreti, isteği, arzusu, coşkusu ve inancıyla şampiyon olduklarını anlatarak, devletin gücünü arkalarında hissetmelerinin, devlet büyüklerinin her daim destek olmasının kendilerini daha çok motive ettiğini vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Karadeniz Manisa Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title