Haberler

Altınordu, Cengiz ve Çağlar'la gururlu

Güncelleme:

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, altyapısından yetişen yıldız futbolcular Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün dün A Milli Takım formasıyla İzmirli futbolseverlerin karşısına çıkmasıyla gururlandı. Türkiye, UEFA Uluslar C Ligi 1'inci Grup'ta oynadığı 4'üncü maçında Litvanya'yı 2-0 mağlup ederek gol yemeden namağlup liderliğini sürdürürken, 13.5 yıl sonra milli takıma ev sahipliği yapan İzmir, Avrupa'da top koşturan Çağlar ve Cengiz'in performanslarıyla da sevinç yaşadı. İki milli futbolcunun da ilk 11'de başladığı müsabakada Cengiz 84'üncü dakikada kenara alınırken, Çağlar 90 dakika sahada kaldı.

TRİBÜNDEN CENGİZ'E MORAL

Türkiye-Litvanya maçının 52'nci dakikasında Armanavicius tarafından ceza sahasında düşürülen Cengiz, ay-yıldızlılara penaltı kazandırdı. Milliler, Hakan Çalhanoğlu'nun penaltı golüyle 2-0 üstünlük kurup rahatladı. 80'inci dakikada Cengiz'i bu kez Milasius indirdi. İlk penaltıyı VAR'ın uyarısıyla veren Fransız kadın hakem Stephanie Frappart, bu kez beyaz noktayı göstermekte tereddüt yaşamadı. İzmirli futbolseverlerin huzurunda gol sevinci yaşamak isteyen Cengiz, Hakan'dan izin alarak topun başına geçse de topu kaleciye nişanladı. Kaçan penaltı sonrası tribünler, "Cengiz" şeklinde tempo tutarken, milli oyuncu taraftarlara teşekkür etti.

HÜSEYİN EROĞLU, İKİ YILDIZLA BULUŞTU

Altınordu'da aralıksız 10 yıl görev aldıktan sonra kırmızı-lacivertli kulüple yollarını ayıran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, tribünden takip ettiği milli maçın ardından gelişimlerinde pay sahibi olduğu Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'le bir araya geldi. Fransa'da Marsilya forması giyen Cengiz ve İngiltere'de Leicester City'de top koşturan Çağlar'la hatıra fotoğrafı çektiren Eroğlu, "Tebrikler evlatlar, sizinle gurur duyuyorum" mesajı paylaştı.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çağlar Söyüncü Cengiz Ünder Altınordu Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title