Haberler

Altay, Kasımpaşaspor Maçına Kilitlendi

Elazığ Deplasmanında 90+8. Dakikada Yediği Golle 2-2'lik Skora Razı Olan Altay, İlk Sekiz Haftanın Flaş Takımlarından Kasımpaşaspor'la Pazar Günü Evinde Oynayacağı Maça Kilitlendi.

Elazığ deplasmanında 90+8. dakikada yediği golle 2-2`lik skora razı olan Altay, ilk sekiz haftanın flaş takımlarından Kasımpaşaspor`la Pazar günü evinde oynayacağı maça kilitlendi.

Kasımpaşaspor`nın dış sahada daha başarılı olduğunu vurgulayan Altay Teknik Direktörü Ümit Turmuş, ¨Deplasmanda üç galibiyet elde ettiler. Rakip sahada daha etkili oynayan bir takımla karşılaşacağız. Çok dikkatli olmalıyız¨ dedi.

Elazığ deplasmanında uzatmanın sekizinci dakikasında yenilen golle iki puan bırakmalarının takımda büyük üzüntü yarattığını belirten Turmuş, ¨Son saniyede gelen gol moral çöküntüsü yarattı. Ancak hafta içinde yaptığımız toplantılarla bunu aşmayı başardık. Üç hafta önce (Önümüzdeki dört maçta en az sekiz puan toplayacağız) dedik. Üç maçta yedi puan alarak bu hedefe çok yaklaştık. Kasımpaşaspor`u evimizde yenersek dört haftada 10 puana ulaşarak hedefin de üzerine çıkmış olacağız. Oyuncularıma güveniyorum¨ diye konuştu.

Atatürk Stadı`nda pazar günü 15.00`te başlayacak karşılaşmanın akşam oynanması için Futbol Federasyonu`na yaptığı başvuru reddedilen siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı şunları söyledi:

¨İzmir`de hava hala sıcak olduğu için gece oynamak istedik. Ancak başvurumuz kabul edilmedi. Biz de profesyonelliğin gereği olarak çıkıp 15.00`te mücadelemizi yapacağız. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title