Haberler

Altay'ın genç savunma oyuncusu Efe Sarıkaya, U19 Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çekiyor

Güncelleme:

Altay'ın son sıradaki genç savunma oyuncusu Efe Sarıkaya, U19 Milli Takımı'nda Litvanya'ya karşı attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu. Sarıkaya, bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor ve piyasa değerini artırmak istiyor.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

1'İNCİ Lig'de milli araya 7-1'lik Eyüpspor mağlubiyetiyle giren son sıradaki Altay'da genç savunma oyuncusu Efe Sarıkaya'nın U19 Milli Takımı'ndaki performansı az da olsa yüzleri güldürdü. Ay-yıldızlılar, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Eleme Turu 8'inci Grup'taki ilk maçında Antalya'da Litvanya'yı 3-1 mağlup ederken, 2 gol kaydeden Efe galibiyetin mimarı oldu. Maçta 90 dakika görev yapan 17 yaşındaki stoper, 31 ve 80'inci dakikada attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Altay'ın önemli bir bonservis geliri elde etmeyi planladığı Efe Sarıkaya, başarılı performansını sürdürüp 550 bin Euro olan piyasa değerini artırmayı hedefliyor. Geçen sezon ismi Manchester City, Atletico Madrid gibi dev kulüplerle anılan Efe ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüpler de ilgileniyordu. 18 yaşına basmaya hazırlanan genç defans oyuncusu sezon başında Bodrum FK ile anlaşma noktasına gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Efe bu sezon ligde 11 maçta 961 dakika süre aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Efe Sarıkaya Litvanya Altay Milli Takım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title