Haberler

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt: Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak güçleri merak ediyorsa aynaya baksın

Güncelleme:

Fenerbahçe'deki seçimlerde yeniden aday olan mevcut başkan Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'ın 'Fenerbahçe'yi kim şampiyon yapmak istemiyor?' sorusuna yanıt verdi. Koç, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak güçlerin kim olduğunu merak ediyorsa aynaya baksın, bir tanesi de kendisi!" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'deki seçimlerde yeniden aday olan başkan Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde adaylık süreciyle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Koç, diğer bir aday olan Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği " Fenerbahçe'yi kim şampiyon yapmak istemiyor? Açıkça konuşmak lazım. Federasyon mu, iktidar mı, hakemler mi?" sözlerine yanıt verdi.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

"ŞAMPİYON YAPMAYACAKLARI MERAK EDİYORSA AYNAYA BAKSIN"

"Önümüzdeki iki hafta boyunca o bana sallayacak, ben cevap vereceğim. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak güçlerin kim olduğunu merak ediyorsa aynaya baksın, bir tanesi de kendisi! Bir de şöyle bir şey demiş, Fenerbahçe'nin mutluluğu benden daha önemlidir. Biz şampiyon olursak başkan mutlu olmayacak mı? Basın toplantısını izledim. Sorulduğu zaman soru, küçük bir ihtimal de olsa şampiyon olursak memnun olmayacak bir vücut lisanı gördüm. Allah kimseye nasip etmesin. Aziz Yıldırım, Beşiktaş'a da finansman sağlayacakmış! Onu da dün öğrendim!"

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sert yanıt: Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacak güçleri merak ediyorsa aynaya baksın

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a "Mevcut başkan 'Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Fenerbahçe'yi kim şampiyon yapmak istemiyor? Açıkça konuşmak lazım. Federasyon mu, iktidar mı, hakemler mi? Eğer bunlar birbirine bağlıysa, alttan yukarı gitmeyeceğiz! Yukarıdan söyleyeceğiz!" diye soru sormuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Spor Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500

Yorumlar (11)

Delololiko:

Bu ali koç (gerçek adını hep merak etmişim) paranın verdiği şımarıklıkla tam bir operasyın evladı. Dedesi gibi

92
15
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Helal sana koçum alnından öpüyorum.

yanıt11
yanıt2
Karaşal:

Ahaa herzaman söylerim. Fenerbahçenin en büyük düşmanı yine bir fenerbahçelidir.

36
8
yanıtYanıtla
Kaanije Kalesi:

???????? Mükemmel bir yorum üstadım tebrikler.????????

yanıt14
yanıt4
Hasan Kastamonulu:

Yahu bir karar verin artık. Hani TFF, MHK diyordunuz

26
8
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu fenerbahçelileri zengin eden kim acaba?

21
10
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Para şampiyonluk getirmiyor. sadece kendi reklamınızı bedava yapmanızı sağlar...

26
2
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Bir Galatasaraylı olarak bu olaya sevinmem mi lazım üzülmem mi lazım anlamadım vallaha. Aziz başkan her türlü yapıcı konuşmalara ve niyete rağmen Ali Koç'tan gelen cevaba bak. Ali Koç'ta gereksiz bir hırs var her zaman her konuda her yerde. Bu durum kendisine de Fenerbahçe'ye de camiaya da zarar veriyor; ama farkında değil. Haydi hayırlısı diyelim.

14
0
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

İkinci bir ihtimal olarak da Ali Koç gerçekten Galatasaray'ın Fenerbahçe içine sızdırdığı gizli ve büyük bir Galatasaraylı. Zayıf da olsa bu da aklıma gelmiyor değil hani. :))) Çünkü bir takımda ancak böylesi açıklamalar ile camia bu kadar bölünebilir. Umarım bunlar ne sebeple olursa olsun Galatasaray'da vuku bulmaz.

10
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ali Koç bir yahudimi . Türkiye yi hangi devlet adına karıştırmaya çalışıyor . Öz dedesi yahudi Haim Naum mudur ?

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title