Haberler

Ali Koç kürsüye çıktığında ekranlara yansıtıldı! İşte Fenerbahçe'nin yeni arması

Güncelleme:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında, sarı-lacivertlilerin 1959 öncesi aldığı kupalar sergilenirken 28 şampiyonluk çağrısı tekrarlandı. Başkan Ali Koç kürsüde konuşma yaptığı sırada ise salondaki ekrana sarı-lacivertlilerin 5 yıldızlı yeni arması getirildi.

Fenerbahçe, 1959 öncesi kazandığı şampiyonluklar için TFF'ye bir kez daha çağrıda bulundu. Sarı-lacivertlilerin divan kurulu toplantısında 5 yıldızlı Fenerbahçe arması da tanıtıldı. Koç ayrıca, Trabzonspor'a 2010-2011 şampiyonluğuyla ilgili göndermede bulundu.

"KUPANIN REPLİKASI YAPALIM, TRABZONSPOR'A YOLLAYALIM"

Ali Koç, Trabzonspor'u hedef aldığı açıklamasında, "2010-11 sezonu unutulmayacak. 'Kupanın replikasını yapalım, Trabzonspor'a yollayalım' dedim. Yönetici arkadaşlarım kabul etmedi." dedi.

Ali Koç kürsüye çıktığında ekranlara yansıtıldı! İşte Fenerbahçe'nin yeni arması

Ali Koç kürsüye çıktığında ekranlara yansıtıldı! İşte Fenerbahçe'nin yeni armasıFenerbahçe'nin 5 yıldızlı arması

"ŞAMPİYONUN KUPASI NEREDE OLUR?"

28 şampiyonlukla ilgili de açıklama yapan Ali Koç "Bu sezondan itibaren, burada gerçekleri duran, bu kupaların gerçeklerini hayata geçireceğiz. Aksi takdirde, bu kupaların Fenerbahçe'nin olmasını sağlayan, sporculara, yöneticilere haksızlık etmiş oluruz. Şampiyonun kupası nerede olur? Şampiyonun müzesinde olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (1)

Metin Demir:

buldunuz pısırık gs yünetimi istediğiniz gibi at koşturun sıkıyorsa uefa ve avrupa süper kupamızda vardı deyin

1
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title