Haberler

Fenerbahçe'de yeni hoca netleşiyor! Ali Koç, Joachim Löw'ü resmen açıkladı

Güncelleme:

Yakın Doğu Üniversitesi'nde panele katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli bir taraftarın "Löw ile görüşüldüğü söyleniyor." ifadesine doğru diyerek Alman hocayla görüşüldüğünü ilk kez açıkladı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu gelişme karşısında büyük sevinç yaşarken, sosyal medyadan Löw'ü destekleyen paylaşımlarda bulundular.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Koç, ilk kez Joachim Löw'le görüşüldüğünü onayladı.

GÖRÜŞMELERİ İLK KEZ DOĞRULADI

Panelde konuşmak için kürsüye çıkan bir taraftar Ali Koç'a, "Löw ile görüşüldüğü söylentileri var" dedi. Koç'un "Doğru" diyerek kafasıyla onaylamasından sonra, "Doğruymuş" ifadelerini kullanan taraftara seyirciler alkışlarla karşılık verdi. Böylece Ali Koç ilk kez Joachim Löw'le görüşüldüğünü açıklarken, sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarların bu gelişme karşısında oldukça mutlu oldukları görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löw Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

löw gelse neyapacak ki ??? kadroda is olmayinca... forvet lazim hemde saglam birtane.. o belcikada oynayan bir yarim türk varmis onu getirin ...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title