Haberler

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı düelloya davet etti: FB TV'de yayına çıkalım, istediğiniz gazeteciyi de yanınıza alın

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün olağan seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçen gün Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren Koç, "Bu teklifimi kabul etmezseniz maça falan da gelmeyin. TV'ye çıkacağız, aklınızdaki bütün iddiaları masaya dökün bakalım, medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FB TV'de olacak" ifadelerini kullandı.

Geçen gün Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, Ali Koç'u ağır eleştirmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'a genel kurulda çok sert cevap verirken, FB TV'de beraber yayına çıkmaya davet etti.

Ali Koç'ın açıklamaları şöyle:

"BU TEKLİFİMİ KABUL ETMEZSENİZ MAÇA GELMEYİN"

"Utanıyorum, üzülüyorum ama cevap versem bir türlü vermesem bir türlü... Cevap vermesek cevap bile veremediler dersiniz.. Bunun en güzel yanı şu; ısrar ediyorum. Bu teklifimi kabul etmezseniz maça falan da gelmeyin. TV'ye çıkacağız, aklınızdaki bütün iddiaları masaya dökün bakalım, medyada çok sevdikleriniz de var da onları da getirin ama tek bir şartım var; FBTV'de olacak.

"TEMMUZ AYINDA BU İŞ BİTSİN"

Israr ediyorsanız benim tek bir şartım televizyona çıkalım. İstediğinizi getirin, istediğiniz gazeteciyi de yanınıza alın. Bu tartışmalar bitsin ama bitmesi için de kim yalan söylüyor, kim doğruyu söylüyor ortaya çıksın. 3 senedir yalan söylüyorsunuz diyorum, görüyorum ki bu hala değişmemiş durumda. Temmuz ayında bu işi yapalım bitirelim, daha sonra da bu konulara girmeyelim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

tövbekar 34:

ali koc bu sefer solugu aglama duvarinda alacaksin insallah düs fenerin yakasindan git tel avive baskan ol yeterki git defol

9
9
yanıtYanıtla
Sezerler Ailesi:

yahudilerin tüm imkanlarından faydalanırsın ondan sonra burada ahkam kesersiz, artık ne kafalı demek lazimsa senin gibilere, :(

1
0
yanıtYanıtla
pentakill lol:

aziz yıldırım gelsin lütfen. bıktık borçlar yüzünden şampiyon olamıyoruza getiren başkandan.

0
0
yanıtYanıtla
Sezerler Ailesi:

ali koçu da savunmuyorumda 22 yıl başkanlık yapmşı aziz yıldırım döneminde sadece gs 10 kere şampiyon olmuş sorun başkanlar değil, kim gelirse gelsin , fenerbahceye oynanan büyük oyunlar var onları karşı mücadele etmek lazim

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title