Haberler

Alanyaspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe'yi Süper Lig 29. haftasında ağırlıyor. Sergen Yalçın yönetiminde başarılı bir futbol sergileyen Alanyaspor, tarihin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe karşısında üç puan arayacak. Peki Alanyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 29. haftasında Alanyaspor'un konuğu Fenerbahçe. Maç öncesinde; ligi ilk 5 sıra içerisinde bitirmek isteyen Alanyaspor ise 38 puanla 7. sırada yer alıyor.. Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, Alanyaspor maçı öncesi 33 puanla 14. sırada bulunuyor. Sezonun bitmesine 5 hafta kala ligin altlarında kurtulmak isteyen Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında 3 puan alabilecek mi? Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor ileFenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa'nın yardımcılığı Serkan Ok ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya. Saat 19.00'da başlayacak maçı, beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacak. Karşılaşmayı internetten izlemek isteyenler ise beIN Connect aracılığıyla seyredebilirler.

ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynadığı beş maçın dördünü Fenerbahçe kazandı (1B).

Süper Lig'de deplasmanda 11 maçtır kazanamayan Fenerbahçe (6B 5M), en son Kasım 1985-Kasım 1986 arasında daha uzun galibiyet hasreti yaşamıştı (20 maç).

Evinde oynadığı son sekiz maçta yenilmeyen (5G 3B) ve son üç maçını kazanan Alanyaspor, Süper Lig'de Galatasaray (33) ve Fenerbahçe'nin (9) ardından devam eden en uzun serinin sahibi (Beşiktaş ile birlikte).

Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de iç sahada Başakşehir'in (6) ardından en az gol yiyen takım (8). Fenerbahçe ise deplasmanda Bursaspor ile birlikte en az gol atan iki ekipten biri (10). Bu sezon Süper Lig'de en az gol atılan stadyum ise Alanya Oba Stadı (toplam 27 gol).

Süper Lig'de bu sezon en fazla kırmızı kart gören birinci (Fenerbahçe - 8) ve üçüncü (Alanyaspor - 6, Göztepe ile birlikte) takım bu maçta karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de bu sezon attığı 30 golün 29'unu (%97) ceza sahası içinden bulan ve kalesinde gördüğü 34 golün 24'ünü (%75) ceza sahası içinden yiyen Alanyaspor, bu iki alanda da ligin en başarılı takımı konumunda.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de deplasmanda attığı son 13 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi.

Alanyaspor forveti Papiss Cisse, Süper Lig'in ikinci yarısında Burak Yılmaz ile birlikte en fazla gol atan iki oyuncudan biri (8).

Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena'nın Süper Lig kariyerinde en fazla gol katkısı yaptığı maçlar Alanyaspor'a karşı (4 - 2 gol & 2 asist).

Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe ile dört kez karşılaşan Sergen Yalçın (1G 3M), bu maçların tamamında farklı takımların başındaydı (Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor & Konyaspor).

ALANYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, N'Sakala, Tzavellas, Caulker, Baiano, Sackey, Djalma, Villafanez, Ozan Tufan, Efecan Karaca, Junior Fernandes

Fenerbahçe: Harun Tekin, İsmail Köybaşı, Skrtel, Serdar Aziz, Isla, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Tolgay Arslan, Dirar, Valbuena, Ayew

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sergen Yalçın Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title