Haberler

    Galatasaray, Sneijder'in Ağabeyi Jeffrey'e de 700 Bin Euro Ödemiş

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Sneijder'in babasına 200 bin euro ödediğinin ortaya çıkmasıyla birlikte bir skandal daha patlak verdi. Sarı-kırmızılılar, Jeffrey'e de 700 bin euro ödeme yapmış

    Sezon başında oldukça sancılı bir sürecin ardından Galatasaray ile yollarını ayıran Wesley Sneijder yeniden gündeme oturdu... Eski başkan Dursun Özbek'in 2015 yılında Hollandalı futbolcunun sözleşmesini uzatırken babasına 200 bin Euro ödeme yapması çok büyük bir tartışma yarattı.

    ÜNAL AYSAL KABUL ETTİ!

    Fakat Wesley Sneijder'le ilgili asıl skandal ortaya çıktı... Takvim'in haberine göre; 2013 yılında yıldız futbolcuyu Inter'den transfer eden Ünal Aysal yönetiminin Sneijder'in ağabeyi Jeffrey'e tam 700 bin Euro ödediği belirlendi.

    ÖZBEK'İN KARŞISINA ÇIKTI

    Jeffrey Sneijder'e bu paranın 'Transfere destek olduğu için' ödendiği belirlendi. 2013 yılında yapılan bu ödeme 2015 yılındaki yeni sözleşme görüşmelerinde Dursun Özbek yönetiminin karşısına büyük bir sorun olarak çıktı.

    200 BİN EURO İÇİN DEĞMEZ!

    Sneijder'in o dönem Özbek'e "Takımda kalmamı en çok babam istiyor. Eğer ona para vermezseniz imza atmam" dediği öğrenildi. 200 bin Euro için Sneijder'i kaybetmek istemeyen Özbek'in parayı ödediği ifade ediliyor.

    İLK SÖZLEŞME 19 MİLYON EURO

    Aysal yönetimi Sneijder'e 3.5 sezon için 11.5 milyon garanti ücret, maç başı olarak 1 milyon 750 bin Euro, imza parası da 3.9 milyon Euro ödedi. Menajerine 1 milyon Euro, ağabeyine de 700 bin Euro verildi.

    DEĞERLİ Mİ? DEĞİL Mİ?

    Sneijder gitti ama tartışmalar bitmedi. Geçen hafta babasına ödenen para gündeme geldi. Tudor zamanı "Niye gitti?" diye taraftarlar ayaklanmıştı. Geçen hafta ise babasına ödenen 200 bin Euro'nun ortaya çıkmasından sonra "Bu para niye verildi?" diye herkes isyan etti. Sneijder "Bu paranın altına imza atmam" diyerek önce ağabeyine sonra da babasına ödeme yaptırmış. Hem Aysal hem de Özbek de mecbur kalmış. Taraftar ise hem gidişine ayaklanıyor. Hem de para ödenmesine. Şimdi karar vermek lazım. Sneijder değerli mi, değil mi?

    Kaynak: Skorer / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    Misafir:

    Biz eşek oldukça sırtımıza semer vuran çok olur. Yazık bu ülkenin milyonlarca avrosuna. Devlet el atmalı tl dışında ödeme ve anlaşma olmamalı. Yerli kaynaklara yönelinmeli. Ancak biraz yetenekli olanda karakterli olmalı.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    POST:

    maç başı 1 milyon 750 bin euro mu. . . garibim bu millet de gitsin şak şak cılık yapsın

    7
    2
    yanıtYanıtla
    POST:

    @. . . maç başı cümlesinden anladığın bumu

    yanıt1
    yanıt1
    matilda:

    kendi paraları değil ya ver gitsin, devlet de stat yapsın bunlara, vergi almasın affetsin falan filan . olsun bakalım

    6
    1
    yanıtYanıtla
    erol çetin:

    1 kaç milyon doların peşine düşmüşsünüz, fenere attığı golleri hatırlayın, juve ye attığı golü hatırlayın o golsayesinde çeyrek finale çıktık, 6 milyon euro tur parası 1 milyon euro galibiyet parası reklam vs o gol syesinde 10-12 milyon euro kazandı takım. ya real madride attığı gol???? ufk detaylara takılmayın büyük düşünün.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    MUHARREM MUHACİR:

    GSnin yarım milyardan fazla borcu var.Ne desem bilmiyorum.Bir futbolcu için hu kadar paralar sarfetmek hâinliktir...

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Başka neler çıkacak:

    Parayı veren cebinden vermediği için düşünmeden kabul ediyor, enayilerin parasını dağıtmak kolay

    3
    0
    yanıtYanıtla
    BİRİ:

    allah istediğine verirmiş yada verdirimiş. . ne diyelim. .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    canmen:

    Bu bari azicik oynadi, ne yalan söyliyelim. . . ya bizim hollanda danasi. . . yata, kalka sersemledi. . . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    fenerlitolga:

    iyi iyi yedirmisler paralari :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title