Haberler

Ahmet Çakar'dan Alper Ulusoy'a sert eleştiri: Galatasaray'ın puanlarını gasp etti

Güncelleme:

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldığı maçı köşesinde değerlendirdi ve hakem Alper Ulusoy'u eleştirdi. Çakar, Alper Ulusoy'un Galatasaray'ın puanlarını gasp ettiğini söyledi.

Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Gaziantep ile 3-3 berabere kaldığı maçın hakemi Alper Ulusoy'u eleştirdi.

İşte Ahmet Çakar'ın köşe yazısı;

Dün gece Türk hakemliğinin iflası ve Galatasaray'ın bir hakem tarafından nasıl boğulduğunun gösterisi oldu. Galatasaray kazanmayı hak etmemiş olabilir. Özellikle son 5-6 dakikada mağlup Gaziantep tek kale de oynamış olabilir ama Alper Ulusoy maalesef Türk hakemliğine büyük bir utanç gecesi yaşattı.

"İYİ BİR GALATASARAY"

İlk devre iyi bir Galatasaray vardı sahada. Çoğu zaman takım savunmasında aksasa da rakip Gaziantep'in savruk ve disiplinsiz oyunundan dolayı sarı-kırmızılı ekip devreyi önde bitirdi.

"BÜYÜK FARK OLACAK DERKEN MAÇ ANTEP LEHİNE DÖNDÜ"

İkinci yarı büyük fark olacak derken önce Ahmet Çalık, son adam kuralından atıldı. Ardından Galatasaray üçüncüyü buldu ama rahatlamadı. Antep 3-2'ye getirdikten sonra maçın tüm görünümü Antep lehine değişiverdi.

"UTANÇ DAKİKALARI BAŞLADI"

Sağdan geldiler, soldan geldiler gol ha geldi ha gelecek dedik ve geldi de. Fakat bu gol VAR yardımıyla yaklaşık 80 saniye öncesine döndürülüp 100 metre uzaktaki korner bayrağı dibindeki faulden dolayı iptal edildi. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de bundan sonra utanç dakikaları başladı.

"GÜNAH ÇIKARTACAK YA..."

Uzatma dakikaları belki dakika 100, kaleci Okan yattı topu aldı. Ama hakem günah çıkartacak ya 8 saniye ayağıyla Galatasaray aleyhine bir çift vuruşa hükmetti daha doğrusu icat etti, bu çift vuruştan da penaltı geldi ve Galatasaray'ın bence şampiyonluğu resmen gitti.

"ALPER ULUSOY GALATASARAY'IN PUANLARINI GASP ETTİ"

Sonuçta eski bir hakem olarak utanç duydum. Hepimiz hata yaptık, hepimiz yanlış penaltılar verdik ama bir takımın aleyhine manasız bir icatta bulunup takımın puanını gasp etmedik. MHK utanç duymalıdır, hakem utanç duymalıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Ulusoy Ahmet Çakar Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (24)

tnt:

hep cinconamı torpil yapılacak yıllarca yediler yetmedimi

9
11
yanıtYanıtla
gsli:

ülkenin yarısı gsli bir ayrıcalık yapılacaksa onlara yapılmalı

yanıt6
yanıt5
GSLİ:

BIRAKINDA BU SENE BAŞAKIN 3 BUÇUK SEYİRCİSİ SEVİNSİN HARAMZADE TORPİLİLER

6
11
yanıtYanıtla
.şim:

öte de ağla

yanıt5
yanıt2
aferin:

yahu kuralın uygulandığı nerede görülmüş resmen gaps ettiler cimbomu dediğiniz gibi icat etti günah çıkarmak için evet aferin güzel yorum beğendim bende yorumcu olsam böyle derdim bravo gözüme girdiniz

12
4
yanıtYanıtla
moke:

antep in golünü yemişler kaleci 18 saniye elinde tutmuş kural doğru işletilip çift vuruş verilmiş ancak gs nin hakkı yeniyor. . allahtan korkun.

7
6
yanıtYanıtla
MEMET33:

TAKIMI 9 KİŞ OYNATAN FATİH HOCA UTANSIN, HAKEM BİLİYORMUYDU 100. DAKİKADA KALECİNİN TOPTAN AYRILAMAYACAĞINI. 3-1 SİN SEN DÜZGÜN OYNASAN HAKEMİDE YENERSİN, YAHU ALLAH AŞKINA BU SELÇUKTA NE GÖRÜYOR ACABA BU ADAM?

8
1
yanıtYanıtla
MOKEE:

Kusura bakma moke 18SN DEĞİL. Antepli oyuncu var orada o süre yi düşersen 8-9sn o lu yor. Ne zaman alper Ulusoy vermişte şimd aklına gelmiş.

5
3
yanıtYanıtla
Antepli:

Onca Anadolu takımı haksızlıga uğrarken bu saksakcilarinn sesi çıkmaz,ne ilginç ülkede yaşıyoruz var olan kuralı uyguladı diye adamı linç edecekler,daha önce uygulandı uygulanmadiya bakılmaz varsa kural uygulanir.hakemin yerinde olsam alayına kalaylarim(; siz büyük takımlari kolluyordunuz zamanında, şampiyon kuğu gitmiş arıza arada 6puan var üstelik başakşehir gs maçı var.gecen sene. Bedava aldıkları şampiyonluğu unutdular zaar.neyse Antep sözü derki,eyi olur zaar??????

6
2
yanıtYanıtla
GS:

önce haklıya haklı demeyi öğren de ondan sonra yorum yap! Aynı hatayı sizin kaleciniz de yapıyor neden ona da uygulamıyor?

yanıt2
yanıt5
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title