Haberler

Ahmet Çakar: Bana işkence yapsalar ben bu hakemi satmam

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne kaybettiği maçın ardından yorumcu Ahmet Çakar, şu anda hala faal bir hakemle konuştuğunu ve "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" dediğini söylemişti. Bunun üzerine Fenerbahçe bugün bir açıklama yaparak, Çakar'ın sözlerinin bir ihbar kabul edilmesini ve hukuki sürecin başlatılmasını talep etmişti. Tecrübeli yorumcu Çakar, yaşanan bu olayların üzerine bugün yaptığı açıklamada, "Bana işkence yapsalar ben bu hakemi satmam" dedi.

Beyaz TV futbol yorumcusu Ahmet Çakar, " Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözleri üzerine yeni açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü ise bugün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı ve TFF'nin savcılığa başvurusunu olumlu karşıladığını belirtti ancak Ahmet Çakar'ın, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" sözleri ile ilgili de harekete geçilmesini talep etmişti.

"BENİ KİMSE ARAMADI"

Beyaz TV'de 16 Mart tarihli programda Ahmet Çakar o hakemin ismini vermeyeceğini söyleyerek, "Bana işkence yapsalar ben bu hakemi satmam, ismini vermem. İsmi de önemli değil. Beni kimse TFF'den arayıp da 'Hocam bu ne iş?' demedi. Fenerbahçe'den de kimse beni aramadı. MHK Başkanı Serdar Tatlı da beni aramadı. Bana meczup muamelesi de yapabilirler ama o zaman benim laflarım üzerinden soruşturma başlatmayın" şeklinde konuştu.

"BİZ SERDAR TATLI'NIN FİNOLARI DEĞİLİZ"

Hakemle buluştuğu anı da anlatan Çakar, "Hakemle İstanbul'da izbe bir yerde buluştuk. 'MHK Başkanı'nı, Rıdvan Dilmen getirdi algısından rahatsızız. Biz Serdar Tatlı'nın finoları değiliz. Hakemler bu algı nedeniyle Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi bana" ifadelerini kullandı.

(AJANSSPOR)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Tatlı Ahmet Çakar Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (59)

UYANMIŞ TÜRK:

FB Lİ OLSAM OTURUP AĞLARDIM :) BEN ŞU SONUCU ÇIKARIYORUM: DEMEK Kİ FENER NORMAL ŞARTLARDA ŞAMPİYON OLABİLECEK BİR TAKIM DEĞİLMİŞ. HAKEMLER İSTEDİKLERİ ZAMAN FENERİ ŞAMPİYON YAPIYORLARSA BÜTÜN ŞAMPİYONLUKLARI ŞAİBELİ DEMEKTİR. İNCELENMELİ :)

19
17
yanıtYanıtla
idareci 58:

kardeş sen ne kullanıyorsun kafan iyimi

yanıt7
yanıt5
daha uyanamamış olabilirsin:

Belki de şampiyon olacak ama hakemler verdikleri/vermedikleri kararlar ile engellemeye çalışıyorlardır.

yanıt7
yanıt5
kimene:

bu öle demek olmuyor adamlar istediğini şampiyon yapıyor başda gs y yapıyorlar

yanıt6
yanıt9
Kak yallı:

Hay yalllı fb şampiyon yapmak için adamlar elinden geleni yapıyor sen ne konuşun

yanıt2
yanıt5
horoz:

ÇOK GEÇ ANLADIN FENERİN HER ŞAMPİYONLUĞUNUN HATTA HER MAÇININ ARKASINDA ŞİKE VAR. BUNU DÜNYA BİLİYOR. FİFANIN ŞİKEDEN DOLAYI VERDİĞİ KARARI BİZİM FEDERASYON UYGULASAYDI FENER YA KÜME DÜŞECEKTİ YADA PUAN SİLİNECEKTİ. ŞİMDİ FENERLİLER KIZACAK BU YAZIMA OZAMAN ŞUNU SORAYIM ONLARA 2010, 2011 ŞAMPİYONU KİM, OYIL ŞAMPİYONLAR LİGİNE HANGİ TAKIM GÖNDERİLDİ. NEDEN İKİNCİ OLAN TRABZONSPOR GÖNDERİLDİ. DEMEKKİ O YILIN ŞAMPİYONU TRABZON SPOR

yanıt19
yanıt5
aa:

BEN ŞU SONUCU ÇIKARIYORUM: DEMEK Kİ FENER NORMAL ŞARTLARDA ŞAMPİYON OLABİLECEK BİR TAKIM DEĞİLMİŞ. HAKEMLER İSTEDİKLERİ ZAMAN FENERİ ŞAMPİYON YAPIYORLAR ŞEKLİNDE ANLAŞILMALI. ONA GÖRE CİDDİ BİR SORUŞTURMA YAPILMALI. TRABZONSPOR'' UN NASIL ŞAMPİYONLUKTAN UZAKLAŞTIRILDIĞI ŞAİBESİ ORTADAYKEN!

10
13
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

SEN NASIL BİR GERİ ZEKALISIN DA BU SONUCU ÇIKARTABİLDİN. . . ?

yanıt10
yanıt4
cemo:

epey bi kafayı yormuş anlaşılan aynen dedektif gibi

yanıt1
yanıt2
MUSTAFA:

nezarethaneler çok delikanlılar gördü öyle ben konuşmam ben etmem diyen, sandalye ye bi oturtsunlar bülbül olursun merak etme:))

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title