Haberler

Acun Ilıcalı, Kasımpaşa'yı satın mı alacak? Türk futbolunu sallayan iddia için resmi açıklama geldi

Güncelleme:

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Kasımpaşa tesislerini gezmesinin ardından Süper Lig ekibini de satın alacağı iddia edilmişti. Ilıcalı konuya ilişkin yaptığı açıklamada tesisleşme adına Kasımpaşa'yı örnek aldığını ve bu nedenle tesisleri gezdiğini belirtti.

Yatırım yaptığı İrlanda kulübü Shelbourne ile ilişkisini sonlandıran Acun Ilıcalı'nın Süper Lig'den Kasımpaşa'yı satın alacağı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü iş insanı yaptığı açıklamayla Kasımpaşa'nın tesisleşmesini örnek almak için kulübü gezdiğini belirtti.

"HAYRAN OLUNMAMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa tesislerini ve sevgili Fatih Saraç'ı ziyaret etme amacım, futbola yatırım yaparken tesisleşme adına örnek almamız gereken bir kompleks olması. Açıkçası hayran olunmaması mümkün olmayan olağan üstü bir tesis, bu büyük vizyonundan dolayı Turgay Ciner'i kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Kasımpaşa'yı satın mı alacak? Türk futbolunu sallayan iddia için resmi açıklama geldi

"TÜRKİYE'DE BU YATIRIMI PARLAK GÖRMÜYORUM"

Ilıcalı, Süper Lig'de kulüp satın alma fikriyle ilgili olarak daha önce, "Futbol yatırımını bir proje olarak yurt dışında değerlendirdiğini belirten Acun Ilıcalı, "Türkiye'de Fenerbahçe taraftayım ve futbolun oldukça içindeyim. Yaptığım yatırımlar şu an için yurt dışında. Türkiye'de bir yatırıma doğrudan hayır diyemem ama şu an için Türkiye'de bu yatırımı çok parlak göremiyorum" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Hull City Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title