Haberler

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçı sonrası TFF'ye yalvardı: Ne olur bu kuralı getirin

Güncelleme:

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, karşılaşmada oyunun oldukça fazla durmasına isyan etti. Bununla ilgili TFF'ye bir öneride bulunan Ilıcalı, "Bunun çözümü var. Federasyona yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı" dedi.

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği karşılaşmanın ardından Beyaz Futbol programına açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Türk futbolunda oyunun durmaması ve hakemlerin konuşulmaması için öneri sundu.

"10 YAŞIMDAN BERİ BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Son dönemlerde şahit olduğu şeyler karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Her 1.5-2 dakikada bir biri yere yatıyor. Maç oynanmıyor! Bunun Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yok. Ben 10 yaşından beri futbol seyrediyorum, böyle bir şey görmedim. Bir oyuncu kenara gittikten sonra dipdiri, koşa koşa oyuna giriyorsa bunu inandırıcı bulmamız mümkün mü?" ifadelerine yer verdi.

"FEDERASYONA YALVARIYORUM"

Oyunun durmaması için TFF'ye öneride bulunan Ilıcalı, "Burada kaybedilen sürenin maçın sonuna eklenmesinin bir esprisi yoktur. Bunun çözümü çok basit. İngiltere'de bir oyuncu için sağlık ekipleri sahaya girerse, sonraki 2 atak boyunca o oyuncu ölse sahaya almıyor hakem. Bunun çözümü var. Federasyona yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı. Türkiye'de futbol seyredilebilirlikten çıktı, bir tek Türkiye'de oluyor bu, Yunanistan'da dahi olmuyor. TFF buna izin veremez" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Pendikspor Futbol Yaşam Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Köksal Çelik:

Hakemi tehdit eden mert hakan konusunda ceza yaptırımı için yalvarsaymış keşke daha adil olurmuş

191
183
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

daha önce kaan ayhan ve kerem aktürkoğlu aynı hareketten herhangi bi ceza almadı ya o yüzden gerek görmemiş.

yanıt156
yanıt66
Awesome:

Ona vermemiş bıze niye versın mantıgı olduktan san hıc bır sey olmaz bu ulkede .

yanıt48
yanıt27
SadeceGerçekler:

Aynen, haklısın... Kaan, kerem ve bilhassa 3 kez arka arkaya hakemin yüzüne küfreden vinicius için de.....

yanıt3
yanıt0
mustafa özkan:

bi futbol zevkimiz vardı onuda çaldılar,ne olursunuz artık şu federasyon başkanlığına siyasetçi iş adamı getirmesinler.ama gs lı ama bjk lı ama fb li futbolun içinden gelenler yönetsin futbolu.

130
7
yanıtYanıtla
Bükücü:

Acun haklı, bu ne böyle sürekli sürekli faul veriliyor. Sondasında oyuncuların da ligin de kalitesi düşüyor.

113
12
yanıtYanıtla
murat taşkan :

Acun beyin kanalında Galatasarayın avrupa maçlarında yayın donma durumlarını ne yapacaz ,paramızla rezil olduk

70
45
yanıtYanıtla
Carsambali:

Sen kendi takiminla ilgilensene Acun,sana ne fenerden..Ingiltere de takimin var,git bu kurali onlara soyleyip yalvarsana...Orada da bircok macta oyun cok duruyor..

27
74
yanıtYanıtla
Verdik y gorduk etkiyi:

Kesinlikle katiliyorum

57
12
yanıtYanıtla
GÜVEN01:

ADANADEMİRSPOR BJK MAÇINDAYDI. SONRA ANTALYA MAÇINA GİTTİM. FUTBOL BU KADAR DURMAMASI GEREKİR. İNSAN FUTBOLDAN SOĞUYOR. EN AZ 30 DK TOP OYNANMIYOR..

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title