Haberler

A Milli Takım'da deprem! Stefan Kuntz gidiyor, yerine bomba bir isim geliyor

Güncelleme:

A Milli Takım'da sürekli eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Stefan Kuntz için yolun sonu görünüyor. TFF'nin oynanacak hazırlık maçlarının ardından Alman hoca ile yolları ayıracağı belirtiliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU RAHATSIZLIĞI

Ajansspor'un haberine göre, Inter'de forma giyen Çalhanoğlu, Kuntz'un kadro belirleme dahil aldığı bütün kararlara karışıyor. Bunun futbolcular arasında derin bir rahatsızlığa neden olduğu ifade ediliyor.

SERGEN YALÇIN İSMİ GÜNDEMDE

TFF'nin milli takımdan sorumlu yetkilileri bir süredir değişiklik konusunu düşünüyor, hatta Şenol Güneş'le görüşüyordu; ancak deneyimli teknik adam Beşiktaş'la anlaştı. Federasyon yetkilileri Kasım ayında sonunda Sergen Yalçın'ı göreve getirmeyi planlıyor; bu çerçevede görüşmeler devam ediyor.Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alan Murat Şahin, bir süre önce Radyospor'a konuk olmuş ve ''Ekip olarak milli takımın başına mı geçiyorsunuz'' sorusuna, 'Şimdilik buna cevap vermeyeyim'' şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Sergen Yalçın Stefan Kuntz Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Mustafa Öztürk:

Fatih Terim Sart Fatih Terim Sart

9
49
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

sergen olmaz bence.istikrar yok. Emre belezoğlu olmalı. Başakşehir'i avrupada çok iyi oynatıyor. Terim in klasik baklava dizilişi sistemi ile oynatıyor. Terim den çok şey öğrenmiş.

22
22
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Jesus da teknik direktorun Avrupa başarısı için çok önemli olduğunu görüyoruz. kunz boş Sergen bomboş arkadaşlar. Verin parayı getirin yabancı güçlü bir teknik adam Sergen kunz anca yardımcısı olur.

19
24
yanıtYanıtla
tünelci 45:

milli takımı rant kapısı olarak görmeyi bırakın yılmaz vural aykut kocaman ismail kartal olabilir yada jesus ayarında adam gibi kariyerli birini getirin sergen hoca ne tecrübesi var bjk ile avrıpada kaçmaç kazandı almandan fazla neyi varki ayıpyamş adami olanı degil iş yapanı getirin

9
6
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

yakısır Sergene.

0
2
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Ilk defa bir hoca milli takima iyi geldi. Hemen yollayin. Türk Futbolu Mafya gibi yönetiliyor.

0
1
yanıtYanıtla
Altuğ Pala:

A milli takıma Sergen yakışır ama 1.derecede ya bancı antranör şart

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Sağlam:

Jesus kariyerinde bırılerı olması lazım geçen bır pogramda kaya çılıngıroğlu Alı koç jesusu mıllı takıma verse 2 yıl çaliştırsa Turkıyeye bır şeyler kazandırsa ne olurdu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title