Haberler

19 Mayıs'ta büyük rezillik! Sporcusunun elenmesine kızan antrenör, genç kızı uluorta tokatladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcu genç kıza tokat attı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı gün yaşanan skandal olaya tepki yağdı.

Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde bir antrenör, rakibine yenilince sporcusu, genç kıza tokat attı. Yaşanan skandal anlar bir seyircinin kamerasına anbean yansıdı.

19 Mayıs'ta büyük rezillik! Sporcusunun elenmesine kızan antrenör, genç kızı uluorta tokatladı

GENÇ KIZ HİÇBİR ŞEY YAPAMADAN BEKLEDİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı dün, Kayapınar ilçesindeki bir salonda Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı. Seçmelere katılan kız sporcu, rakibine yenilip elendi. Antrenör O.B., kazanan rakip sporcuyu tebrik etti, ardından da seyircilerin gözü önünde elenen sporcusuna tokat attı. Geriye doğru savrulan genç kız hiçbir şey yapmadan beklerken, O.B. de minderi terk etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Serkan beşyüz:

o haddini bilmezin antrönörlüğünü elinden alacaksın. bakalım basşka müsabakaya katılabiliyor mu. birdaha spor hocalığı yapabiliyormu

190
2
yanıtYanıtla
Zeki Dirican:

spor önce ahlaktır. baskı ve korkuya dayalı spor olmaz. başarı için korku değil motivasyon gerekir. bu ikisinden de yoksun antrenöre federasyon gerekeni yapmalı ve belgesini iptal etmelidir.

141
0
yanıtYanıtla
JIPJMPIOIK:

tamam yanlış ama abartmayalım belliki taekwondo gibi bişi insanlar birbirini dövüyor tepikliyor ringte modern gladyatörler bunun neyi ahlak zaten anlamıyorum

yanıt1
yanıt22
ismail bey :

Zamanında kafaya çok darbe almış heralde hoca.. Spor bedeni geliştiriyor ama maalesef beyni geliştirmiyor bazılarında..

125
1
yanıtYanıtla
Suat GÖNÜLTAŞ:

AHLAKSIZ EDEPSİZ, BEN O KIZIN BABASI OLACAM O ANTRENÖRÜ, DERHAL HADDİNİ BİLMEZ BU ZORBA GÖREVİNDEN ATILIP KAMUDA GÖREVİ VARSA İHRAÇ EDİLMELİ. ZORBALARA GEÇİT VERİLMEMELİ.

28
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title