Haberler

101 dakika süren çılgın maç! Hatayspor-Adana Demir mücadelesinin uzatmaları nefes kesti

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Hatayspor, sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Son dakikaları nefes kesen mücadelede Adana ekibinin 90+3. dakikada Tayyip Talha ile bulduğu gol VAR'dan döndü. 90+9. dakikada yeniden sahneye çıkan Tayyip Talha fileleri havalandırarak takımına 1 puanı getirdi.

Hatayspor ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan mücadele izleyenlere büyük seyir zevki yaşattı.

TAYYPİ TALHA İKİ ATTI, BİR SAYILDI

Hatayspor, 21. dakikada Onur Ergün'ün golüyle öne geçerken mücadelenin son dakikaları nefes kesti. Adana Demirspor'da 90+3. dakikada Tayyip Talha beraberliği getiren golü attı ancak VAR hakemi Koray Gençerler'in uyarısı üzerine yapılan incelemede gol iptal eti. 90+9. dakikada ise Tayyip Talha yine sahneye çıktı ve takımına 1 puanı getiren golü kaydetti.

HATAY SİFTAH YAPTI

Hatayspor bu sonucun ardından ligde ilk puanını aldı. Adana Demirspor ise ligdeki ilk beraberliğini alarak 10 puana yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Hatayspor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title