Haberler

Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece

Güncelleme:

Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybederken maçın hakemi Ali Şansalan kararlarıyla sarı-lacivertlilerden büyük tepki topladı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerden yapılan İstanbul'da takımı karşılama çağrısı taraftardan yanıt buldu. Binlerce Fenerbahçeli, Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti.

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybederek liderliği bordo-mavililere verdi. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli cephede maçın hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki gösterilirken başkan Ali Koç, taraftarı Sabiha Gökçen Havalimanı'na takımı karşılamaya çağırdı.

BİNLERCE TARAFTAR, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA AKIN ETTİ

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan, "Bu gece hakem eliyle yapılan haksızlıklara tepki olarak Fenerbahçemizi karşılamaya gidecek Büyük Taraftarımızın dikkatine; Takımımız 00.15'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacaktır" paylaşımı sonrası binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'nı hınca hınç doldurdu.

Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece

Fenerbahçe'nin taraftara çağrısı yanıt buldu! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tarihi gece

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

Eren İsmail:

GS taraftarı olarak FB yi kutluyorum bu girişiminden dolayı. TFF artık istifa etmeli sistem değişmeli bunlar ligin civkini çıkardı. Bu TFF geleli Türkiye ve kulüpler olarak puanda dibe vurduk, hakemler civitdi yabancı kuralı saçmalığı desen heryil değişirse klüpleri sıkıntıya sokar. Adamlar antrenörlük den önce matematik yapıyor o çıkarsa kim girecek hesabı. TFF istifa

8
7
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Taraftarın takımına sahip çıkması çok önemli. Ligde her takım yenilebilir. Taraftar ve takım bütünleşirse o takıma ayrı motivasyon verir ve başarıya götürür.

9
5
yanıtYanıtla
İbrahim Aygunes:

Yenilince sevinen tek takım...

9
5
yanıtYanıtla
Mehmet kuru :

fenerli ol beyin bedava akıl tutulması yasıyorlar

2
2
yanıtYanıtla
uCube :

Hastalar da vardır, o taraftarların içinde. Aha da hoşgeldin salgın. ;))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title