Haberler

Galatasaray'da Kerem depremi! Astronomik zamlı yeni sözleşmeyi elinin tersiyle itti

Güncelleme:

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, 7 milyon TL'lik yeni sözleşme teklifini reddetti. Şu anda 900 bin lira maaşı olan milli futbolcuyla Avrupa'dan bazı kulüplerin ilgilendiği biliniyor. Öte yandan Taylan Antalyalı ise kendisine yapılan aynı değerdeki teklifi kabul etti.

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini reddetti.

TAYLAN TEKLİFİ KABUL ETTİ

YouTube'da yayın yapan Ajans 1905 kanalından Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Galatasaray, performansıyla milli takıma kadar yükselen Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını iyileştirmek istese de görüşmelerden sonuç alamadı. Taylan Antalyalı ise kendisine yapılan 7 milyon liralık aynı teklifi kabul etti. Yıllık 7 milyon liranın yanı sıra Galatasaray, Kerem için 2 milyon liralık yıllık bonus ücret de teklif etti. 23 yaşındaki futbolcuyla Avrupa'dan bazı takımların yakından ilgilendiği ve Ocak'ta resmi teklif yapabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Aktürkoğlu Taylan Antalyalı Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

ERKAN :

adam sahada dayak yedi dayak atanı affettiniz ee ne olacaktı adamın onurunu da mı satın alacaktınız

53
28
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Feguli , Babel, Marcao üç buçuk milyon Euro alırken olur mu yahu. Yedi yüz elli bin Euro'ya oynayan futbolcu mu kaldı.

37
21
yanıtYanıtla
Fatih :

yabancı sınırı koyun siz. çucuk 10 maç oynadı havaya bak :D

43
9
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Genç takıntısı yüzünden çok abarttilar 23 yaşında daha gelişim gösterecektir. Zor.

31
10
yanıtYanıtla
Klavye Delikanlısı :

Koskoca kulüp kavgayı bile yönetemedi. ben olsam ben de durmam GS'de. mutlu olmadığı yerde niye dursun.

18
11
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

Beşiktaş 2 katını teklif ederek dahil olmalı pazarlığa ghezzalın intikamını almamız lazım. Hemde yerli statüsünde fena sayılmaz

9
10
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Kalkıp Mariano’ya kızar Galatasaraylılar bu arkadaş gerçekten Galatasaraylı olsa takıma para kazandırmak için kabul ederdi.

8
4
yanıtYanıtla
Necati Ertem:

Asil dayaklik sensin en az degeri 3 milyon Euro eder 30 milyon tl 700 bin Euro almanyada 2 lig oyuncusu kazaniyor utanin 5 ?????

6
5
yanıtYanıtla
ŞARKICI KEMAL :

Al parayı bi ay faize yatır sonra geri ver parayı ben istemiyorum de kerem ah kerem herşeyi ben mi öğreticem

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title