Haberler

Fenerbahçe taraftarının sabrı taştı! Kadıköy'de tribünler, Ali Koç'u istifaya çağırdı

Güncelleme:

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar futbolculara ve yönetime büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından futbolculara küfürlü tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Ali Koç ve yönetimi istifaya çağırdı.

Geçen hafta Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor karşısında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste gelen yenilgilere ve zirveyle puan farkının açılmasına öfkelenen taraftarlar yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdi.

MAÇIN BİTİŞ DÜDÜĞÜYLE TARAFTARLAR ÇİLEDEN ÇIKTI

2 hafta önce liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Alanyaspor karşılaşmalarında aldığı yenilgilerle zirvenin 5 puan gerisine düştü. Bu zamana Ali Koç ve yönetimine karşı tribünlerde herhangi bir olumsuz tezahürat yapmayan taraftarlar, Alanya maçının bitiş düdüğüyle birlikte çileden çıktı. Taraftarlar, Ali Koç ve yönetimini ilk kez tribünlerde istifaya çağırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (1)

Mustafa Şenoğlu:

beter olun hak yerseniz olacağı bu bu sizin iyi günleriniz

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title