Haberler
Güncelleme:

Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak Ali Koç ve Rıdvan Dilmen sözleri: Elimde kaset var

Ahmet Çakar, MHK üyesi Metin Tokat'ın istifasının arkasında Rıdvan Dilmen'in olduğunu iddia etti. Çakar, Dilmen eliyle görevi bırakan Metin Tokat'ın, MHK Başkanı Serdar Tatlı'yı kasetle ve belgelerle tehdit edip, istifaya sürüklediğini ileri sürdü. İddialarında Ali Koç'un da parmağı olduğunu vurguladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Son1907er :

Sen ilkönce bikini giy ;)

29
7
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

nasıl kırlı bır duzenkı nasıl pıs ıslerın yuvası olmus bu mhk neyı ne ıcın paylasamamıslarkı bu kadar kaset ses bantları belggler var demekkı ortada cok buyuk bır rant var ne yazkkı yılardır soylenen turk futbolu gırtlağına kadar bellı yerlerde bellı noktalarda pıslık ıcınde kımın elı kımın cebınde egerkı namuslu adamlarsa yıllardır bu kadar pıslığın olduğu yerde belgelerı acıklamayan bu kırlı pıs adamlar ıle beraberdır dusuncem ıthamım değil

16
1
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

nice insanlar gördüm üstünde elbisesi yok. nice elbise gördüm içinde insan yok demiş biri. ahmetin hangisi olduğunu siz hesaplayın artık.

7
10
yanıtYanıtla
ŞABAN ALİ OCAKCI :

işiniz gücünüz kopa,hikaye anlatmak..elimizde belge var diyorsunuz adamsanız belgeleri kamaoyuna açıklarsınız

11
3
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

BOŞ YAPMA AHMET EFENDİ SEN ÖNCE BİKİNİNİ GİY...

8
6
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Kaset mi kaldı Ahmet Hocam..!!! Video onun adı video!!!

1
9
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

DEVLETİM EĞER DEVLETSE SENİ BU SABAH ALIR SORGULAR.TURK FUTBOLUNUN BIR NUMARALI DUSMANI..

5
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

İşte bu yüzden 1985 den beri hiç bir takımı tutmuyorum hiç bir maçı seyretmiyorum, kulüpler insanların cebindeki 3 kuruşa göz diken art niyetli mafyatik bir düzen haline geldi spor ruhu bitti, legal soygun düzenine geçildi ..

3
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

senın gıbı acaba futbol dusmanı varmı,elınde kaset varsa polis seni hemen almalı,ne zaman nasıl ve sende ne gezıyor bu kaset ve sen tek degılsın demektır bu.eger sana hala dr.yaptırıyorlarsa yazık bu devlete..

3
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

bu futbolun iki düşmanı biri ERMAN TOROĞLU DİĞERİ AHMET ÇAKARDIR.VE EN BÜYÜK HAKEM DUŞMANLARIDIR.İNSAN HİÇ YAPTIĞI MESLEĞE VE ONU YAPANLARA SAYGI DUYMAZMI.SİZLERDE KIMLERIN CANINI YAKMADINZ Kİ.REZİLLER..

2
0
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

Ahmet ÇAKAR Ali KOÇ'un adamı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title