Haberler

Sörloth'un babasının hedefinde Emre Belözoğlu var: Kulübün en çok nefret edilen ismi

Güncelleme:

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup edip Türkiye Kupası'nda finale çıktığı karşılaşmada Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan gerginlik Norveç basınına da yansırken hem Sörloth hem babası Goran Sörloth, Emre hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça Alexander Sörloth ile Emre Belözoğlu arasındaki gerilim maça damga vururken Norveçli golcü konu hakkında ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu için yorum yapan Sörloth, "Çok konuştu, bazı tahrikler oldu. Sinir bozucuydu. Ben de ona biraz sessiz olmasını söyledim" sözlerini kullandı.

Sörloth'un babasının hedefinde Emre Belözoğlu var: Kulübün en çok nefret edilen ismi

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK HARİKA"

Fenerbahçe galibiyetine değinen yıldız golcü, "Türkiye'deki en büyük takımlardan biri Fenerbahçe'yi yenmek harika bir his. Bizim için en büyük maçlardan biri. Orada kazanmak gerçekten mükemmel, büyülü bir his. Takım arkadaşlarım mükemmeldi, bana iyi servis yaptılar ve ben de iki gol attım" dedi.

Bordo mavili taraftarlar sorulduktan sonra övgü yağdırırken, "Kesinlikle mükemmeller. Şu anda taraftarımız statta değil ama desteklerini sürekli hissediyoruz" açıklamasını yaptı.

Sörloth'un babasının hedefinde Emre Belözoğlu var: Kulübün en çok nefret edilen ismi

BABASINDAN AÇIKLAMA

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth da maç ve Emre Belözoğlu hakkında konuştu.

Goran Sörloth, "Banktaki oyuncu oradan emir veremez. Emre Belözoğlu, büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin en çok nefret edilen kişisi. Oğlum çok çalışıyor, diğer oyuncularla da çok iyi bir ilişkisi var. Etrafındaki oyuncular için bir hediye" sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

terzi diker:

lan şörlotlar, ikinizinde şortunu yırtarım vallaaaa

6
22
yanıtYanıtla
Oguz70:

EMRE“KADAR BASINIZA TAS DÜSSÜN

6
22
yanıtYanıtla
Herkes anladı!:

Ulan elin Norveçlisi bile anladı emre''nin ne kadar itici biri olduğunu.

20
7
yanıtYanıtla
zazacan:

ne kadar başarılı olursan ol türkiye de sevilmedikten sonra hiçsin şortlan

8
18
yanıtYanıtla
SEDAT:

emre hep böyle ortalığı karıştırır ne futbolculuğunda ne şimdi Fenerbahçeye ne yararı oldu sorar dururum

16
9
yanıtYanıtla
ellidokuz:

maskeyi yüzünüze takacaksınız beyninize değil fenerliler.

13
8
yanıtYanıtla
sen nerene takıyorsun:

sen nerene takıyorsun? :) fenerliler yardım etsin sana takarken ;)

yanıt0
yanıt0
KARİYER:

EMRE YE LAF ETMEN İÇİN ÖNCE EMRE GİBİ KARİYERE SAHİP OLMAN GEREKİYOR. BULAR GELMEDEN ÖNCE ADINI BİLEN BİLE YOKTU ÇIKMIŞLAR LAF EBELİĞİ YAPIYORLAR.

7
13
yanıtYanıtla
adil ol:

senin baban alexi de tanıyor

3
6
yanıtYanıtla
bursasporlu:

allah kimseyi emre yi volkan ı arda yı savunmak zorunda bırakmasın profesör olsan idiot sanarlar.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title