Haberler

Son Dakika: Rekor üstüne rekor kırıyor! Altın tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Güncelleme:

Son dakika: Rekor üstüne rekor kırmaya devam eden altının onsu 2.055 dolarla, gram altın ise 466 lirayla tarihin en yüksek seviyesini gördü. Altının gram fiyatı şu sıralar 465 liradan, çeyrek altın ise 762 liradan satılıyor.

Koronavirüs salgınına yönelik ikinci dalga endişeleri, küresel ekonomiye dair belirsizlikler ve merkez bankalarının eşi görülmemiş teşvikleriyle tarihi zirvelerinde seyreden altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Yeni güne de rekorla başlayan altının onsu 2.055 dolar ile gram altın ise 466 lirayı görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

GÜNCEL FİYATLAR

Saat 17.40 itibarıyla gram altın 465 liradan, ons altın ise 2.053 dolar seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 762 liradan, cumhuriyet altını ise 3.106 liradan satılıyor.

'GRAM ALTINDA 435-460 LİRA BANDI İZLENECEK'

Analistler, ABD'de görüşmeleri devam eden teşvik paketi ve Kovid19 salgınına ilişkin haber akışının gündemin odağında bulunduğunu belirterek, veri takviminde ise ABD ve Avrupa'da açıklanacak hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi ile ABD'nin özel sektör istihdamının öne çıktığını bildirdi. Teknik açıdan altının ons fiyatında 2.035 doların direnç konumuna gelebileceğini ifade eden analistler, gram altında ise 435-460 lira bandının izleneceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

eko:

tr batışta. fakir daha fakir oluyor.

21
6
yanıtYanıtla
asda:

ülke çöküşe gidiyor, iş arıyorum teknoloji şirketi yok adam akıllı, bu genç yaşımda maddi güç çektiren herkesi alalha havale ediyorum

18
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Şu haberi alkışlayanlar var. İşte onlar gerizekalı. Muhtemelen altınları var ve artıyor diye seviniyorlar. Bilmiyorlarki fakirleşiyorlar aslında

10
6
yanıtYanıtla
Turk:

Neden böyle oluyor yada sebep olanları eleştirsen daha iyi olamazmı?

yanıt14
yanıt1
YEK:

Allah sonumuzu hayır etsin

15
0
yanıtYanıtla
Erdalbaggal:

1.5 kg aldık 301 den Uçtu allah bereket versin

13
2
yanıtYanıtla
avcı:

ben bir akp liyim eğri otuurp doğru konuşalım şimdiki hükümet sağ deyilde sol parti olsaydı erken seçime gidilmişti ekonemi kötüye gidiyor diye pretostolar olurdu nedense kimsenin sesi çıkmıyor

11
4
yanıtYanıtla
AK PARTİ:

TAM FETO TAKTİĞİ CHP NİN UUGULADIĞI ALGI SE MİLLETİ KENDİN GİBİ SAF SANDIN SANIRIM AZ ÖTEDE OYNA

yanıt4
yanıt7
AK PARTİ.:

SEN ÖMRÜNDE HİÇ SAĞ PARTİYE OY VERMEDİN MÜSLÜMAN VE TÜRK DEĞİLSİN

yanıt4
yanıt6
camera:

altin cikiyor ama provakasyon yapma dunyada ucuyor fiyati salgin var risk var gelecek yok korkusuyla

yanıt1
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title