Haberler

Son Dakika: İstanbul, 2023'teki Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılı olan 2023'te İstanbul, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. UEFA Avrupa Süper Kupa Finali de 2021'de Türkiye'de olacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yılı olan 2023'te İstanbul, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. UEFA'nın 2021 Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan Porto kentine alma kararının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA arasında yapılan görüşmelerde İstanbul'un 2023'te oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapması kararına varıldığı öğrenildi.

KUPA FİNALİ DE İSTANBUL'DA

Ayrıca bu yıl ağustos ayında oynanacak UEFA Süper Kupa'ya da İstanbul'un ev sahipliği yapma kararının alınması yönünde mutabakata varıldığı aktarıldı. İstanbul'un iki büyük organizasyona ev sahipliği yapma kararlarının, UEFA Yönetim Kurulu'nun gerçekleştireceği ilk toplantı sonrasında kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (8)

Yasin Kurt:

Her bakımdan geriye gitti ülke 1995-2005 arası oynanan futbola bakın bırde bugune rezalet bugünkü futbol

39
53
yanıtYanıtla
Furkan Beşen:

1995 ile 2005 arası herhalde 4 büyükler her sene şampiyonlar liginde çeyrek final, yarı final, final oynuyordu sanırım. Bu kadar yanlış yorum olmaz. Değişen çok bişey yok. Türk futbolu her zaman kötüydü.

yanıt2
yanıt0
Çınar Saraç:

Vasıfsız Nihat Özdemir varken bu futbol kalkınmaz

33
4
yanıtYanıtla
selcuk altinbas :

iyi uykular türkiyem

22
2
yanıtYanıtla
Yasin Kurt:

Begenmendiginiz eski Türkiye de Şenes erzik vardı UEFA da lobi faaliyetlerini yürüten bugun nihat denen beşli cetenin üyesi

19
4
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Sende mi UEFA. UEFA yaz 2023 gönder.

11
2
yanıtYanıtla
Namik Kemal Erdem:

En başta üstümüzde olan sistemi bakmak lazım.lobi faaliyetleri yok.herkese bağırmak faydasız.yahu isstanbul olan final kesinleşti savaş yok deprem yok.Garanti verildimi bilmem ama hop yangından kaçır gibi götür başka yeri.demek bu ülkeye yok saymakta.bebeler gibi şeker ver iki yıl sonrası için.malum o gün başka bir bahane bulacaklardır.

7
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Güven olmayınca..

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title