Haberler

    Son dakika! Ahmet Bulut'tan Dorukhan Toköz ve Fenerbahçe açıklaması!

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz'ün, 2021 yılında sona erecek kontratı, tartışma konusu olmuştu. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin milli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği iddia edilmiş ve Emre Belözoğlu'nun bu transferde ısrarcı olduğu iddia edilmişti. Dorukhan'ın yeni menajeri Ahmet Bulut bu iddiayı reddetti. Bulut, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey yok. Dorukhan'ın 1 sene daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ta kalıyor. Sözleşmesinde iyileştirme meselesini, salgın nedeniyle henüz görüşmedik" dedi.

    Daha önce transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Necdet Ergezen arasında yaşananlar basına yansımış ve Torunoğulları 'böyle bir menajeri tanımıyorum' ifadelerini kullanmıştı.

    Sergen Yalçın'ın, Dorukhan'ı takımda tutmak istediği biliniyor

    Yaşanan bu gelişmeler sonrasında görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti ancak Dorukhan'ın menajer değişikliği yaptığı ve Ahmet Bulut ile anlaştığı öğrenilmişti. Beşiktaş'ta hem yönetimin hem de teknik direktör Sergen Yalçın'ın, Dorukhan'ı takımda tutmak istediği biliniyor. Yıllık 350 bin euro kazanan 24 yaşındaki futbolcunun maaşında iyileştirilme yapılarak, sözleşmesinin uzatılması bekleniyor. Dorukhan'ın da Beşiktaş'ta kendini göstererek Avrupa'da forma giymek istediği gelen haberler arasında.

    350 bin Euro maaşa 3 yıllık imza atmıştı

    Eskişehirspor'la yollarını ayırması sonrasında 2018-19 sezonun başında bedelsiz olarak Beşiktaş'a gelen Dorukhan, Fikret Orman döneminde, 'Performansın iyi olursa maaşını daha da artırırız' sözü verilerek 350 bin Euro maaşa 3 yıllık imza attı. Kara Kartal'a katılmasının ardından o sezona oldukça iyi hazırlanan Dorukhan, kısa sürede Şenol Güneş'in ilk 11'deki değişilmez isimleri arasına girdi ve 25 maçta görev alıp 3 gol ile 4 asistlik performans sergiledi. Güneş, kısasürede büyük çıkış gösteren yuncusunu, A Milli Takım'da üstlendiği görevin ardından Ay- Yıldızlı kadroya da dahil etti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Dorukhan Toköz Ahmet Bulut Fenerbahçe Beşiktaş Haberler Son Dakika

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title