Haberler

Son Dakika: A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Kadroda iki sürpriz isim var

Güncelleme:

Son dakika: A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda, Norveç ve Letonya'yla oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu. Galatasaraylı Taylan Antalyalı ve Göztepeli Halil Akbunar, kariyerlerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna dahil edildiler.

A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda, Norveç ve Letonya'yla oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in belirlediği kadroda Galatasaraylı Taylan Antalyalı ile Göztepeli Halil Akbunar kariyerlerinde ilk kez yer aldılar.

Öte yandan Fenerbahçe başarılı kalecisi Altay Bayındır'ın da A Milli Takım'a çağrılması dikkat çekti.

3 MAÇ OYNANACAK

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 24 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de İstanbul'da Hollanda ile karşılaşacak, 27 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de ise İspanya'da Norveç'e karşı mücadele verecek. Milliler, 30 Mart Salı günü saat 21.45'te ise İstanbul'da Letonya ile oynayacak.

İşte millilerimizin aday kadrosu;

KALECİLER: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan

DEFANS: Zeki Çelik, Nazım Sangare, Merih Demiral, Ozan Kabak, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Caner Erkin

ORTA SAHA: Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Emre Kılınç, Yusuf Yazıcı, Halil Akbunar, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç

FORVET: Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Cenk Tosun

Son Dakika: A Milli Takım aday kadrosu belli oldu! Kadroda iki sürpriz isim var

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

Ekrem:

Rıdvan nerde hoca canerin turşusunumu kuracaksın

18
3
yanıtYanıtla
ua 34:

CANER ERKİN NEDEN MİLLİ TAKIMDA ŞENOL? CANER DİSİPLİNSİZ VE FUTBOLU KAFADA BİTİRMİŞ OLMASINA RAĞMEN!

12
9
yanıtYanıtla
şenooooooool:

nerede rıdvan yılmaz. hani iyi bir sol bek olursa alacaktın. adaletin bumu

11
7
yanıtYanıtla
ua 34:

KALEDE MAÇLARDA UĞURCAN ÇAKIR OYNAMALIDIR . ŞU ANDA YERLİ KALECİLERDE BİR NUMARADIR!(YERLİ YABANCI AYIRT ETMEKSİZİN EN İYİ KALECİ MUSLERADIR)

13
4
yanıtYanıtla
ua 34:

CANER ERKİN NEDEN HALEN MİLLİ TAKIMDA? HEM KENDİ TAKIMINDA BİLE DİSİPLİNSİZ HEM DE FUTBOLDAN SOĞUMUŞ ESKİ FUTBOLU YOK!

9
7
yanıtYanıtla
Sercan:

85 milyonluk ülkenin forvetlerine bak

11
4
yanıtYanıtla
ua 34:

3 BÜYÜKLER RUMUZLU TAYLAN OLMAMALIYDI DİYORSUN AMA TAYLANIN OLMASI İÇİN GEÇ BİLE KALINDI!(TARAFLI TARAFSIZ BİR ÇOK KİŞİNİN ORTAK FİKRİ BU)

8
7
yanıtYanıtla
ua 34:

TAYLAN VE AKBUNAR DOĞRU OLMUŞ AMA KADRODA YANLIŞLIK FAZLA. TAKIMINDA OYNAMAYAN CENK TOSUN VE DORUKHAN,KALECİ GÖKHAN AKKAN, CANER ERKİN BUNLAR YANLIŞ OLMUŞ ÇAĞRILMASI!

12
3
yanıtYanıtla
ua 34:

CİMBOMUN ÇOCUĞU TAYLANA TÜRK MİLLİ TAKIMIMIZDA BAŞARILAR DİLERİZ! HAYDİ MİLLİ TAKIM GÜVENİYORUZ !

9
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Eey Şenol Güneş Rıdvan yılmaz nerede Salih Uçan nerede Berat Özdemir nerede. Canerin Dorukhanın ozanın ne işi var o kadroda. Enes Ünal yerine Ali Akman nerede

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title