Haberler

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!

UMA coin yorum ve grafiği kripto para piyasası yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Genellikle UMA coin hakkında UMA coin twitter, UMA coin grafik şeklinde araştırmalar yapılarak hem metrik değerlere ulaşabilmeyi hem de farkı bilgilerden faydalanmayı yatırımcılara amaçlıyor. Peki, UMA coin yorum ve grafiği! UMA coin nedir? UMA coin geleceği nedir? UMA coin ne kadar? İşte detaylar haberimizde...

UMA coin nedir sorusu kripto para piyasası yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Genellikle UMA coin hakkında UMA coin twitter, UMA coin grafik şeklinde araştırmalar yapılarak hem metrik değerlere ulaşabilmeyi hem de farkı bilgilerden faydalanmayı yatırımcılara amaçlıyor. Peki, UMA coin yorum ve grafiği! UMA coin nedir? UMA coin geleceği nedir? UMA coin ne kadar? İşte detaylar haberimizde...

UMA COİN YORUM

UMA coin yorum ve UMA yorum araştırmaları son zamanlarda kripto para piyasası yatırımcıları tarafından daha çok UMA coin investing, UMA coin twitter, UMA coin forum ve UMA coin binance başlıkları ile sık sık yapılıyor. Bu araştırmalar gösteriyor ki UMA coin hakkında kripto pazarındaki gerek grafik bazında metrikler gerekse somut verilerle açıklanmış UMA coin yorumları UMA coin yatırımcı adayları tarafından bilgi toplamak ve fiyat araştırması yapmak amacıyla araştırılıyor. Fakat bu kadar hızlı trendlere girmesi her yatırım aracında olduğu gibi piyasalardaki ani dalgalanmalardan ve belirsizliklerden kaynaklı riskler de barındırabiliyor.

Yatırımcılar UMA hakkında araştırmalar yaparken sayısal verilerin yanı sıra UMA Coin güvenilir mi ve kimin konularına da ayrı bir önem vermesi gerekmektedir. Büyük kazançlar kadar büyük kayıpların da yaşanabildiği kripto para piyasasında zaman zaman ani düşüş ve yükselişler kripto paraların meşruluğu ve gündeme gelen haberleri, imajı ile de değişiklik gösterebilmektedir. Bu bakımda bir süre UMA coin haberleri takip etmek faydalı olacaktır.

UMA COİN NE KADAR?

UMA coin kaç dolar?

UMA coin anlık olarak $ 11,3730 değerindedir.

UMA coin kaç TL?

UMA coin anlık olarak ₺166.85 değerindedir.

UMA coin değerleri nelerdir?

  • Piyasa Değeri: ₺10,640,229,085 ( +147.28% )
  • Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: ₺16,290,755,458 ( +144.59% )
  • Hacim: ₺15,387,921,180 ( +8941.15% )
  • Hacim/ Piyasa Değeri: 1.39
  • Dolaşan Arz: 65,361,983.31 UMA

UMA COİN YÜKSELİYOR MU, DÜŞÜYOR MU?

UMA coin anlık olarak $ 5.1950 değerindedir.

UMA coin değeri son 24 saatte 139,78% değer kazanmıştır.

UMA coin son 7 günde 127,31% değer kazanmıştır.

UMA COİN NEDİR?

UMA Coin kendini merkezi olmayan finansal ürünler yaratmanın hızlı, esnek ve güvenli bir yolu olarak tanımlıyor.

  • Bir dizi paha biçilmez sözleşme şablonu aracılığıyla herhangi bir finansal sözleşmeyi hızla oluşturun.
  • Herhangi bir kullanım durumuna uyacak yeni finansal ürünler oluşturun.
  • Ekonomik garantiler, sözleşmenizin manipüle edilmemesini sağlar.
  • Minimum zincir içi işlemlerle güvenliği artırın ve maliyetleri azaltın.

UMA COİN 1 GÜNLÜK GRAFİĞİ!

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!Görsel: coincapmarket.com

UMA COİN 1 HAFTALIK GRAFİĞİ!

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!Görsel: coincapmarket.com

UMA COİN 1 AYLIK GRAFİĞİ!

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!Görsel: coincapmarket.com

UMA COİN 3 AYLIK GRAFİĞİ!

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!Görsel: coincapmarket.com

UMA COİN 1 YILLIK GRAFİĞİ!

UMA coin nedir? UMA coin yorum ve grafiği!Görsel: coincapmarket.com

SPK'nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;

"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Uma Coin Coin Haberler

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi yanarak can verdi

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi yanarak can verdi

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Bakmadan Geçme

Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak? Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? Müsavat Dervişoğlu hayatı ve biyografisi! LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? TYT'de hangi dersler var? TYT hangi dersleri içeriyor? TYT'de Matematik, Türkçe, Biyoloji, Fizik, Coğrafya var mı? GUSÜL ABDESTİ (boy abdesti) NASIL ALINIR? Gusül abdesti adımları neler? TV YAYIN AKIŞI 12 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var?
Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title