Haberler

Southampton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Southampton - Manchester City maçı şifresiz mi?

Güncelleme:

İngiltere Lig Kupası Maçı hedefine ulaşmak isteyen Southampton - Manchester City bugün karşı karşıya geliyor. Haftanın en önemli maçlarından biri olan Southampton - Manchester City maçı öncesi, maç ne zaman, hangi kanalda, şifresiz mi, maçın hakemi kim sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki, Southampton - Manchester City maçı ne zaman?

İngiltere Lig Kupası Maçı heyecanla beklenen müsabakada Southampton - Manchester City karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Southampton - Manchester City maçı şifresiz mi? Southampton - Manchester City maçı hakemi kim? Southampton - Manchester City maçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Southampton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Southampton - Manchester City maçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

11-01-2023 SOUTHAMPTON VS MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Southampton ile Manchester City arasındaki İngiltere Lig Kupası maçı, Bilyoner TV kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

SOUTHAMPTON-MANCHESTER CİTY MAÇI BİLYONER TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

Bilyoner TV, İddaa numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

SOUTHAMPTON-MANCHESTER CİTY MAÇI HANGİ GÜN?

Southampton-Manchester City Maçı, 11 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

SOUTHAMPTON-MANCHESTER CİTY MAÇI SAAT KAÇTA?

Southampton-Manchester City Maçı, saat 23:00 başlayacak.

SOUTHAMPTON-MANCHESTER CİTY MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Southampton ve Manchester City, karşı karşıya geleceği İngiltere Lig Kupası maçı, Southampton'da, St. Mary's Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Manchester Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title