Haberler

İpana hangi ülkenin markası? İpana hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? İpana markası nereye ait?

Güncelleme:

Sağlıklı dişlere sahip olmak, güzel bir gülümsemeyi sürdürmek ve ağız kokusu gibi sorunları önlemek için kritik bir öneme sahiptir. Bu noktada en bilindik markalardan bir tanesi olan İpana hangi ülkenin markası? Merak edilmekte. Peki, İpana hangi ülkenin markası? İpana hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? İpana markası nereye ait?

İpana hangi ülkenin markası? Sorusu, İpana markası hakkında merak edilmekte olan sorular arasında bulunuyor. Diş bakım ürünleri bu alandaki ihtiyaçları karşılamak için ürünler sunar. İpana, bu markalardan biri olarak öne çıkar ve diş sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir marka olarak tanınır. Peki, İpana hangi ülkenin markası? İpana hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? İpana markası nereye ait?

İPANA HANGİ ÜLKENİN MARKASI?

Ipana, Almanya merkezli bir diş bakım ürünleri markasıdır. 1901 yılında kurulan ve o günden beri diş sağlığını teşvik etmek için çeşitli ürünler sunan Ipana, genellikle diş macunları ve diş fırçalarıyla özdeşleşmiştir. Türkiye'de diş sağlığı ve hijyeni, yarım asırdan fazla bir süre önce Bristol Myers lisansıyla Eczacıbaşı tarafından başladı. Bu tarihten itibaren, İpana markası Türk halkının diş bakımında güvendiği bir isim haline geldi. Ancak 1991 yılında, Türkiye'nin diş sağlığı devrimi daha da büyüdü. Eczacıbaşı ve P&G'nin ortaklığı sayesinde, İpana Türkiye lisansı güçlenerek yepyeni bir boyut kazandı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

İpana Gündem Sağlık Finans Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title