Haberler

GS 2 FB 1 Maç Özeti Ve Golleri (6.hafta)

Güncelleme:

Galatasaray Fenerbahçe Maç Özeti (18 Ekim Cumartesi 6.hafta) Türk Telekom Arena'da zaman zaman yağış altında oynanan maç heyecan dolu dakikalara sahne oldu. 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Galatasaray Sneijder'in mükemmel golleriyle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe uzatma dakikalarında Alper'le skoru 2-1 e getirdi.

18 Ekim Cumartesi Süper Lig 6.hafta mücadelesi. Galatasaray 2 Fenerbahçe 1 maç özeti. Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özeti . Galatasaray Fenerbahçe derbisinde nefesler tutuldu. GS FB maç özeti ve önemli anlarını izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. ttTürkiye'nin ve dünyanın en heyecan verici maçları arasında yer alan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Türk Telekom Arena Stadı'ndaki boşluklar gözden kaçmadı. Zaman zaman yağışın olduğu derbiye Fenerbahçe hızlı başladı.

(18 EKİM C.TESİ)

İlk 20 dakikada topa daha fazla hakim olan ve daha fazla şut atan takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe Galatasaray kalesıne henüz ılk 20 dakıkada 4 şut atarken Galatasaray tek şut atabildi. Bu dakikalar içinde Emenike ile gole çok yaklaşan Fenerbahçe siyahi oyuncunun vuruşunun dışarı gitmesiyle golden oldu. 23. Dakikada yine Galatasaray kalesinde yaşanan karambolde Fenerbahçe gole çok yaklaştı ancak Galatasaray savunması topu uzaklaştrdı.

Galatasaray ilk 30 dakikada topu rakip sahaya taşımakta ve topa sahip olmakta oldukça zorlandı. 33.dakikada Fenerbahçe yine Emenike ile gole yaklaştı. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortaya Nijeryalı bekletmeden vurdu ancak top üstten auta gitti.
42. Dakikada Fenerbahçe yine Emenike ile gole çok yaklaştı. Meireles'in mükemmel pasına hareketlenen Emanuel Emenike kaleciyle karşı karşıya kaldı. Emenike'nin vuruşunda top kaleyi bulmazken Nijeryalı penaltı bekledi.

45.dakikada bu defa Galatasaray gole yaklaştı. Olcan'ın sağ kanattan taşıdığı topla hareketlenen Galatasaray tribünlerinin beklediği gole Selçuk Şahin engel oldu. Selçuk yaptığı kritik müdahaleyle topu kornere gönderdi. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Galatasaray ikinci yarıya hızlı başladı. Henüz ilk yarının 30.saniyesinde Fenerbahçe kalesinde Sneijder ile pozisyon bulan Galatasaray gole çok yaklaştı. 53.rakikada Bronu Alves'in de kırmızı kart görmesiyle kontrolü iyice ele alan Galatasaray 56.dakikada Olcan Adın ile gole çok yaklaştı. Olcan sol ayağıyla mükemmel bir şut attı ancak top direkten oyun alanına geri döndü.

61.dakikada Alper Potuk inanılmaz bir deparla topu taşıdı. Galatasaray savunmasına rağmen auta çıkmak üzere olan topu oyunda tutan Alper ceza sahasına gönderdiği topla Fenerbahçe'yi gole çok yaklaştırdı. Ancak Galatasaray savunması gole izin vermedi.

FENERLİLER "PENALTI" DİYE HAKEME KOŞTU

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken Emenike, ilk yarının son dakikalarında net bir fırsattan yararlanamadı. Sarı-Lacivertliler Chedhou'nun, Emenike'ye faul yaptığı posizyonda penaltı bekledi.

Meireles'in ara pasında Muslera ile karşı karşıya kalan Nijeryalı futbolcu vuruşunu yaptı ancak top yandan auta çıktı. Golcü futbolcu vuruş yapmadan önce Chedhou'nun kendisine faul yaptığını söyleyerek penaltı bekledi ancak maçın hakemi Cüneyt Çakır oralı bile olmadı.

İŞTE FENERLİLERİN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON...


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Telekom Arena Wesley Sneijder Galatasaray Fenerbahçe Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title