Haberler

Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı başvuru şartları nelerdir?

Güncelleme:

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve 4 milyon hanenin faydalanacağı tahmin edilen, Aile destek programı ödemeleri merak edile konular arasında yer alıyor. Peki Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı başvuru şartları nelerdir?

Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından yapılan açıklama ile birlikte duyurulan Aile sosyal yardım ücretleri, aylık olarak 450, 550, 600 TL şeklinde belirtilmişti. Yapılan başvuruların ardından program birçok vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Başvuran vatandaşların en merak ettiği sorular arasında, Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Sorusu yer alıyor. Peki Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı başvuru şartları nelerdir?

AİLE SOSYAL YARDIM PARALARI NE ZAMAN YATACAK?

Aile sosyal yardım destek ücretleri, 450, 550, 600 TL olarak açıklandı ve birçok hane tarafından yoğun ilgi gördü. Aile destek programı hakkında en merak edilenler arasında, Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Ve Aile Destek Programı başvuru şartları nelerdir? Gibi sorular yer alıyor.

Başvuruları Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen kişiler Aile Destek Programından yararlanabileceklerdir. Başvuran kişilerin ilk ödemeleri ise 29 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aile Destek Programı için başvuran kişilerin aşağıda yer alan şartları sağlaması gerekmektedir. Aksi takdirde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre Aile sosyal yardım destek ücretlerinden yararlanamamaktadır.

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması,

Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title