Haberler

2023 Elektrik indirim mi gelecek? Elektriğe yüzde kaç indirim gelecek?

Güncelleme:

Asgari ücret için yapılan değişikliğin ardından gelen birçok zam ile birlikte vatandaşlar tarafından indirim gelecek olan ürünler araştırılıyor. Son iddialara göre elektriğe gelecek olan indirimin söz konusu olması nedeniyle 2023 Elektrik indirim mi gelecek? Sorusu gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Elektrik indirim mi gelecek? Elektriğe yüzde kaç indirim gelecek?

2023 Elektrik indirim mi gelecek? Sorusu, ortaya çıkan iddiaların arından vatandaşların aklında soru işareti bıraktı. Bu nedenle birçok vatandaş arama motorları üzerinde Elektriğe yüzde kaç indirim gelecek? Sorusuna yanıt arıyor. HaberTürk yazarı Bülent Aydemir, hükümetin seçim öncesinde doğal gaz ve elektrikte indirime gitme kararı aldığını belirterek, bu kararın yılbaşından önce, "müjde" olarak duyurulacağını yazdı. Peki, 2023 Elektrik indirim mi gelecek? Elektriğe yüzde kaç indirim gelecek?

2023 ELEKTRİK İNDİRİM Mİ GELECEK?

Bülent Aydemir yazdığı yazıda birçok farklı noktaya değindi ve 2023 yılı için elektrik fiyatlarında bir değişikliğe gidilebileceğini açıkladı. Yüzde 10-15 arası bir indirimin söz konusu olduğunu yazan Aydemir, yayınlamış olduğu yazısında, şu ifadeleri kullandı:

"Hükümet, şu anda sanayiye ve elektrik üreticilerine doğal gazın bir metreküpünü 20 lira 50 kuruştan satıyor. Burada yüzde 10-15 arası bir indirim planlanıyor. Yani en kötü ihtimalle bir metreküp doğal gaz sanayiye 18 liradan verilecek. Bu müjde açıklandığında, üretimde doğal gaz kullanan bütün sanayi kuruluşları, işletmeler, hatta tarım kuruluşlarının üretim maliyetleri bir nebze olsun düşmüş olacak. Elbette ki yeterli değil, ancak indirim indirimdir. Uzun süredir zam görmeye alıştığımız için az da olsa psikolojik bir rahatlama bile iyi gelecektir. Enerjideki indirimin daha çok sanayide ve üretimde olacağını söylemek yanlış olmaz. Konutlarda zaten çok yüksek devlet sübvansiyonu bulunuyor."

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Elektrik Faturası Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title