Haberler

Sırbistan Futbol Federasyonu Başkanı, Milli Takımda Oynamasına İzin Vermeyen Hocayı Kovdu

Güncelleme:

Sırbistan Futbol Federasyonu Başkanı Slavisa Kokeza, milli takımda oynama isteğini reddeden teknik direktör Slavoljub Muslin'in görevine son verdi.

Sırbistan, Dünya futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir olaya sahne oluyor. Sırbistan Futbol Federasyonu Başkanı Slavisa Kokeza'nın 64 yaşındaki teknik adam Slavoljub Muslin'i görevden almasının altında yatan gerçekler gündeme damga vurdu.

64 yaşındaki teknik adam Slavoljub Muslin ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırma kararı alan Sırbistan Futbol Federasyonu'nun bu kararının altında yatan nedenin, başkan Slavisa Kokeza'nın sıradışı talebi olduğu ortaya çıktı.

FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI MAÇTA OYNAMAK İSTEDİ

Sırbistan'ın Gürcistan ile oynayacağı maçın kadrosunda olmak isteyen ve oyuna sonrada girme talebinde bulunan Sırbistan Futbol Federasyonu Başkanı (Aynı zamanda Amatör olarak futbol oynuyor), bu talebinin 64 yaşındaki teknik direktör Muslin tarafından reddedilmesinin ardından, federasyonda olağanüstü toplantı kararı alıyor ve Sırbistan'ı 2018 Dünya Kupası'na taşıyan teknik direktörün görevine son veriyor.

"BU YAŞANANLAR İNANILMAZ"

Sırbistan'da başarılı bir teknik direktörlük kariyeri bulunan ve Hırvatların "hocaların hocası" olarak adlandırdığı Miroslav Blazevic de, yaşananların inanılmaz olduğunu belirtti ve kendisinin teknik direktör olduğu bir dönemde başkanın oynamak istemesi durumunda, onu psikiyatriste göndereceğini ifade etti.

Blazevic, Sırp basınına verdiği röportajda; "İnanılmaz, bu çılgınlık. Sırplar ilginç olaylar yaşamaya alışkın, ancak bu limitlerin de ötesinde bir şey. Kabul edilemez. Eğer Kokeza benden milli takımda oynamayı isteseydi, onu psikiyatriste gönderirdim. Tarihte de buna benzer şeyler yaptınız" ifadelerini kullandı.

"PARA KOPARMAK İSTİYORLAR"

Bu iddiaların üzerine başkan Kokeza, Muslin'in federasyondan para koparmak için bu tarz iddiaları ortaya attığını belirtti.

Kokeza, "Bu yapılan, benden ve federasyondan para koparmak için yapılan bir operasyon. Para ödemeyi reddedince, benim hakkımda sürekli yalanlar ortaya atılmaya başlanıyor ve bu bugün de böyle devam ediyor. Duruşumu muhafaza edeceğim ve taviz vermeyeceğim" diye konuştu.

MATEJA KEZMAN'DAN "RÜŞVET" İDDİASI

Öte yandan Lazio'da oynayan Sırp oyuncu Sergei Milinkovic-Savic'in menajerliğini yapan Fenerbahçeli eski oyuncu Mateja Kezman, Muslin'in oyuncuları milli takıma almak için "rüşvet aldığını" iddia etti.

Bunun üzerine Muslin ise, "Ona söyleyecek hiçbir şeyim yok. Tek söyleyeceğim şey, mahkemede görüşürüz. İddialarını dillendiren insanlar, çıkıp bunu ispat etmeliler. Ben her zaman gerçekleri konuştum, o sadece tahminlerini dile getiriyor" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mateja Kezman Gürcistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title