Haberler

Servet'in Başarısı ve Tecrübesi, Yeni İsimlere Işık Tutacaktır"

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, "Servet Tazegül'ün Erkek Milli Takım antrenörlüğüne gelmesi, ülkemiz tekvandosuna yeni bir dinamizm, heyecan katacak.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, " Servet Tazegül'ün Erkek Milli Takım antrenörlüğüne gelmesi, ülkemiz tekvandosuna yeni bir dinamizm, heyecan katacak." ifadesini kullandı.

Şahin, yaptığı açıklamada, aktif spor kariyerini sonlandıran olimpiyat şampiyonu tek Türk tekvandocu Servet Tazegül'ün milli takım antrenörlüğüne getirildiğini hatırlattı.

Servet Tazegül'ün tecrübelerini genç sporculara aktaracağını belirten Şahin, " Servet Tazegül'ün Erkek Milli Takım antrenörlüğüne gelmesi ülkemiz tekvandosuna yeni bir dinamizm, heyecan katacak. Başarısı ve tecrübesi yeni isimlere ışık tutacaktır. Ülkemize ve spor camiamıza hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, Tazegül'e yeni görevinde başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Bizim başarımızın sırrı tüm kurum ve kurullarıyla, antrenör, idareci, hakem ve sporcularımızla bir arada olmamızdan, çalışıp gayret etmemizden ve birbirimizi sevmemizden geçiyor. Sporcu, antrenör, idareci ve bu spora emeği geçmiş herkesi seviyor ve bağrımıza basarak başarımız için görev veriyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Cennet vatan ülkemizi seviyoruz. Ülkesini seven herkes, başarı için ay-yıldızlı şanlı bayrağımız için, yüce Türk milleti için birlikte hareket eder. Bunun için de kapımız, gönlümüz herkese açık."

Tazegül: "Tecrübelerimi aktaracağım"

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan 30 yaşındaki Servet Tazegül ise bundan sonra gençlerin gelişimi ve Tük tekvandosunun daha da başarılı olması için çalışacağını vurguladı.

Sporculuk kariyerinde önemli başarılar elde ettiğine dikkati çeken Tazegül, "Tekvandoya bundan sonra antrenör olarak hizmet edeceğim. Sporculuk kariyerimde kazandığım tecrübeleri gençlere aktarmaya çalışacağım. Hem hoca hem de ağabey olarak onlara elimden gelen desteği vereceğim. Bizler her daim hedeflerimizi büyük tutarak önümüzdeki 2020 Tokyo Olimpiyatları'na son sürat hazırlanmaya devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Servet Tazegül Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title