Haberler

Şenol Güneş'ten Azerbaycan vurgusu: Kendi sahamızda oynayacağımızı düşünüyoruz

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 kura çekimi sonrası konuştu. Güneş, "Herkesin istemediği bir olay vardı ama biz Bakü'yü istiyorduk. Uzun bir seyahat olsa bile Azerbaycan'da kendi sahamızda oynayacağımızı düşünüyoruz. O açıdan sevindik." dedi.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki ROMEXPO Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimine 3. torbadan katılan ay-yıldızlılar, İtalya, İsviçre ve Galler ile A Grubu'nda yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop, yönetim kurulu üyeleri Alkın Kalkavan ve Selim Soydan, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de katıldığı kurada milli takıma, birinci torbadan İtalya, ikinci torbadan İsviçre ve dördüncü torbadan ise Galler çıktı.

"BİZ BAKÜYÜ İSTİYORDUK"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş kurayı TRT Spor'a yorumladı. Güneş, "Rakiplerden çok şehirleri, seyahati konuşmuştuk. Herkesin istemediği bir olay vardı ama biz Bakü'yü istiyorduk. Uzun bir seyahat olsa bile Azerbaycan'da kendi sahamızda oynayacağımızı düşünüyoruz. O açıdan sevindik." dedi.

"İNŞALLAH İTALYA İLK MAĞLUBİYETİNİ BİZDEN ALIR"

Güneş, "Buraya gelmek önemliydi. Avrupa'nın iyi ekipleri olarak buraya geldik. Türkiye olarak bugün burada olmak gurur verici. Şimdi o maçlarda ülkemizi iyi temsil etmek, güzel maçlar oynamak, ses ve renk getirmek istiyoruz. Genelde açılış maçları sürprizlere sahne olabiliyor. İtalya 10 maçını da kazandı, güçlü geliyor. İnşallah ilk mağlubiyetlerini bizden alırlar." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Azerbaycan Bakü Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (4)

Memleketim:

Bu korkak ve sahtekar. Ikiyüzlü ve tiyatrocu.

3
12
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Başarılar ???? MİLLİ TAKIM ???? ALLAH yolunuzu açık eylesin Ayaklarınıza kuvvet versin her vurduğunuz gol olsun

12
1
yanıtYanıtla
Meto hollanda:

Kebapci selahattin abimiz sagolsun

6
4
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

ISTANBULDAKI FRANSA MACININ TEKRARI OLURSA Hic SASIRMAM. . . ITALYAN TEKNIK DIREKTÖRÜ MANNCINI UKALA Beyanatinin CEVABINI da ALMIS OLUR. . . Böylece

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title