Haberler

    Şekip Mosturoğlu: "Fenerbahçe'ye Karşı Operasyon Bitmedi"

    Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan Fenerbahçe- Beşiktaş derbisiyle ilgili Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu.

    "İçim acıyor, kalbim yerinde durmuyor. Yaralanan Şenol Güneş ve takım görevlisine geçmiş olsun diyorum."
    "Saha içindeki gelişmeler lehimizdeydi ama maalesef Türk futboluna bir operasyon yapıldı. Tribünlerde maçla hiç alakası olmayan, 4 korner köşesinde sahaya yabancı maddeler atılması, hadise çıkartacak bir yapının olduğu göze çarpıyor."
    "Burada çok gergin maçlar oynadık, tek bir olay olmadı. Galatasaray maçı oynadık, bir şey olmadı. Bu olaylar akılla izah edilecek bir şey değil. Bu 3 Temmuz hadisesi, 12 Mayıs'ta statta yaşanan hadise gibi kurgulanan bir olay."
    "Fenerbahçe'ye karşı operasyonun bitmediğini gösteriyor bu olaylar."
    "Biz her zaman futbolcularımızı ve taraftarlarımızı sürekli uyanık olmaları, 3 Temmuz'un bitmediği şeklinde uyarıyoruz ama bugün sahada bir de provokasyon vardı. Görüntülerde ortaya çıkacaktır.
    "Yarın sabahtan itibaren savcıları harekete geçireceğiz ve her türlü başvuruyo yapacağız. 3 Temmuz hadisesi maalesef devam ediyor ve bunun en açık göstergesidir bu olay."
    "Fenerbahçe üzerine oyun oynanacak bir camia değildir. Fenerbahçe taraftarı bu tip olaylara izin vermez. Fenerbahçe camiası, başarısını gölgelemeye çalışanları, her başarılı dönemde önünü kesmeye çalşanları 3 Temmuz'da olduğu gibi ezip geçecektir."
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şekip Mosturoğlu Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title