Haberler

Şampiyonluk reçetesini veren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yi bu sözlerle uyardı

Güncelleme:

Hatayspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin mutlak suretle alan daraltması lazım. Fenerbahçe'nin kadrosu 4-3-1-2 olsun çok gol atar. Bunlara kafa yorması lazım. Dost acı söyler, aynı anda Samatta, Thiam, Valencia, Osayi oynarsan şampiyon olamazsın" dedi.

Ünlü yorumcu, eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Hatay'da 2-1 kazanarak döndüğü kritik virajı NTV'deki "%100 Futbol" programında yorumladı.

Fenerbahçe'nin 4 forvetle oynamaya devam ederse şampiyon olamayacağını iddia eden Dilmen, " Fenerbahçe'nin mutlak suretle alan daraltması lazım. Fenerbahçe'nin kadrosu 4-3-1-2 olsun çok gol atar. Bunlara kafa yorması lazım. Dost acı söyler, aynı anda Samatta, Thiam, Valencia, Osayi oynarsan şampiyon olamazsın. Yayıncı kuruluştan bir ricam var; tekrarları seyrederken pozisyonları kaçırıyoruz. N'olur tekrarları biraz bekletin." dedi.

"4-3-1-2 OYNAMALI"

Fenerbahçe'nin çok sert maçlar dışında 4-3-2-1 oynaması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "İrfan Can düzeldiği, Mesut toparladığı zaman neler olacak göreceğiz. Fenerbahçe takımı, uzun yıllardır liderliğe oturmuyordu, Erol Hoca sayesinde oturdu. Mert Hakan, yanında Ozan... Öylesine oyun formatları geliştirmeli ki bazen maç maç değiştirmeli taktik anlayışını. Antrenörler için oynatmak, bekletmek çok kolay değil." ifadelerini kullandı.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle

"Altay 2, Hatayspor 1. Maçın özeti bu. Kazanan haklıdır, Erol Hoca'yı kutlamak lazım. Kaybeden de haklıdır, Ömer Hoca'yı tebrik ederim. Hatayspor bir Pele bulmuş, her yerden gol atıyor. Bize her hafta çok farklı şeyler sunuyor."

"Fenerbahçe, 20 küsür transfer yaptı. Kulübede bir tane orta saha kalmamış. Fenerbahçe, taktiksel anlamda mevcut kadrosu ne olursa olsun, kaybetmek için her şeyi yaptı. Fenerbahçe, tek kale oynayan Hatay'a karşı 4 forvet oynamaz."

"YARATMALISIN HOCAM"

"Elinde mevcut orta saha yoksa, Novak - Caner kanadı yapabilirdi Erol Hoca. Oyuna kim girdi? Ferdi ve Cisse. Mecburiyet hocam, anlarım ama yaratmalısın. Benle Aykut dışında herkes girdi oyuna."

"İlk yarı Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle giden maç, ikinci yarıda Altay - Hatay arasında geçti. 1.97'lik kaleci, tarihe geçecek bir maç oynadı. Kıvrılıyor falan. Her zaman da bu kadar iyi oynayamayabilir. Öyle bir oynadı ki dünyada o topu çıkaracak kaleci yok ama biz utanmasak bu gol yenir mi diyeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen DOST Partisi Fenerbahçe Valencia Haberler

500

Yorumlar (17)

vatandaş:

rıdvan efendide her şeyi biliyo maşaallah nazar etmeyelim. takımın başındayken nie şampiyon yapmadın takımı hııııı. oturduğun yerden ahkam kesion.

8
3
yanıtYanıtla
HALMURAT:

Vaalahi katiliyorum ben de onu soyleyecektim. Sadece Ridvan degil tum yorumcular oyle degil de boyle olmasi lazimdi falan filan ulan mademki o kadar futbol bilginiz yuksek takim çalistirin da sampiyon yapin

yanıt2
yanıt4
MERT-DERT:

Bu oyunla şampiyon olacaksa olmaz olsun şampiyonluk. Dünya kadar sporcu aldınız hala tüm takımlar karşısında ezik oynuyoruz. Fener futbolcusu nasıl topu taca atar, zamana oynar Böyle FENERBAHÇE olmaz kabul etmiyorum.

7
0
yanıtYanıtla
gfdg:

bu şeytanı izleyen var mı acaba

3
3
yanıtYanıtla
Ferhat:

Simudica gibi hocayı alacaktın :güle oynaya şampiyon olacaktın. Bu hocayla çok zor. Kapasitesi böyle muhteşem kadroyu oynatacak düzeyde değil.

5
0
yanıtYanıtla
njh:

televizyondan akıl vermeyeceksin rıdvan efendi geçeceksin o zaman fenerin başına

4
0
yanıtYanıtla
Mete karaman:

Aynen öyle kardeş..geçmiş. Tv başında akıl veriyor..futbol zekası süper ama neye yarar

yanıt1
yanıt0
YORGUN:

RIDVAN BU YIL FENERE OYNAYABİLİR. ÇÜNKÜ HERKES(TFF, MHK ) FENEVE OYNUYOR. GARANTİ KAZANDIRILŞIYORSUNUZ.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

Samatta Thiam tek hamle topçuları. Adam geçemez çalım atamıyorlar. Ayağına gelen her topu ikisi de 2 m sektiriyor. Top kontrolü topa hakimiyet yok. Cisse bunlardan yine daha teknik. Doldur boşalt ta ortalarda ceza sahası içinde tek vuruş yaparlar o kadar. .

1
1
yanıtYanıtla
Futbolobjektif:

Cisse mi? :) ben yönetici olsam cisseyi stada sokmam. ayağına gelen 10 topun 9 unu kaybediyo birisini geri pas veriyo. ayağında tutulan toplarda takılıp düşüyo. böyle futbolcu olamaz. . . takımın moralinide bozar bu. bize boupendza gibi adam lazım. ayağına gelen topu çevirip vurcak. adamın her şutu kaleye gitti. bizimkiler dağları taşları vuruyo

yanıt4
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title