Haberler

Salgın nedeniyle stadyumda 3 hafta yaşayan ve 9 bin 500 TL'lik soygun yapan evsiz yakalandı

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletindeki St. Petersburg şehrinde yaşayan 39 yaşındaki evsiz Daniel Albert Neja, koronavirüs nedeniyle girişin yasak olduğu Tampa Bay Rowdies'in stadyumunda kimse fark etmeden yaklaşık 3 hafta kaldı. 1293 dolarlık, yaklaşık 9 bin 500 TL, ürün çalan Neja'yı kullandığı tıraş köpüğü ve tıraş bıçağı ele verdi.

Koronavirüs nedeniyle stadyumların boş olduğu ve spor müsabakalarının oynanmadığı dönemde ABD'de dikkat çekici bir olay yaşandı.

ABD'nin Florida eyaletindeki St. Petersburg şehrinde yaşayan 39 yaşındaki Daniel Albert Neja adındaki evsiz kişi, 2 hafta boyunca şehrin futbol takımlarından Tampa Bay Rowdies'in AI Lang Stadyumu'nda kaldı ve fark edilmedi.

Kaldığı süre boyunca stadyumdaki lüks bir locada hayatını sürdüren Neja, 7 bin 200 koltuklu stadyumda günler sonra temizlik görevlileri tarafından fark edildi ve yakalandı. Neja'yı görevlilerin bulduğu battaniye, tıraş köpüğü ve kişisel bakım ürünleri ele verdi.

KULÜP MAĞAZASINA VE YEMEK BÖLÜMÜNE GİRDİ

Stadyuma nasıl girdiği hakkında net bir bilgi bulunmadığı öne sürülen Neja'nın kulüp mağazasından 1043 dolar, yiyecek ve içecek bölümünden ise 250 dolar olmak üzere toplam 1293 dolarlık, yaklaşık 9 bin 500 TL, ürün çaldığı bilgisi bölge polisinden gelen raporda yer aldı. Tampa Bay Times'daki haberde St. Petersburg Polis Sözcüsü Yolanda Fernandez'in "Koranavirüs nedeniyle kimsenin giremediği stadyumda açıkça bir kişi yaşıyordu. Mağazaya ve yemek bölümüne girdi" dediği öğrenildi.

KEFALETİ 5 BİN DOLAR

Hırsızlık ve polise karşı direnme suçundan tutuklanıp Pinellas County Hapishanesi'ne gönderilen Neja'nın kefaletinin 5 bin dolar olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Petersburg Florida Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

MAHMUT BEY:

1288 DOLAR FAZLA DEĞİL 9500TL BİZE ÇOK ONLARA AZ ;)

7
1
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Bagislasalar nolur sanki? Futbolcuya 1 milyon dolar saymayi bilirler. 1288 dolar icin ama cingar cikarmak biraz karaktirsizlik degilde nedir?

2
1
yanıtYanıtla
açık söz:

insanlık ölmüş. corona zamanında adam sokaklarda nasıl yaşasın. o da can taşıyor. zavallı. girmiş hiç olmazsa sıkıntılı günlerde rahat edeyim demiş.

2
0
yanıtYanıtla
AYIPTIR LO:

ALTI ÜSTÜ ORANIN MUSTLUKLARINI ÇALMIŞ ADAM BURAYA GÖRE 9500 TL O MUSLUKLAR ORADA 1 TL DİR TANESİ YAPMAYIN LA YARIN BİR GÜN BURADA DOLAR DÜŞER ACIMAYIZ

0
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Haber niteliği yok, bize fazla, onlara az para bu.. Hem siz milyar dolarlar çalanları haber yapın önce..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title